25n
25N
25N

L'Organisme de Parcs i Jardins comptarà amb un organigrama per a fer més eficaç el seu treball

L'Organisme de Parcs i Jardins comptarà amb un organigrama per a fer més eficaç el seu treball
07/06/2018 -

«L’Ajuntament està realitzant una sèrie de gestions per fer més eficaç el funcionament de l’Organisme Autònom Municipal (OAM) de Parcs i Jardins i adaptar-ho a la càrrega més gran de treball que està assumint», tal com ha manifestat hui la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

«Este organisme es troba en un moment de canvi, amb un fort creixement de la seua activitat», ha afegit, en recordar que en juny del 2015, se li van adscriure la conservació de 57 fonts de diferents jardins de la ciutat. «Dos anys després, en juny del 2017, es va incorporar el Parc Gulliver per a la gestió directa per part de l’OAM. I a més, en febrer 2018 també s’ha adscrit a l’OAM el Jardí de Malilla i la regidoria té prevista a curt termini l’adscripció del Parc Central i s’està valorant, també, la del Parc Lineal», ha afegit.

«Aquesta nova càrrega de treball per a l’OAM, esdevinguda per tots els nous parcs i jardins que estem creant a la ciutat i per la preferència del Govern de la Nau per la gestió directa, s’ha sumat al fet que l’anterior equip de govern no tenia una organització adequada per a l’OAM, una situació que ara resolem amb la creació d’un organigrama per a aquest important organisme de València», ha dit Pilar Soriano.

«L’OAM mancava d’un departament informàtic i tampoc tenia cap programari específic de gestió de la jardineria, ni del personal. No existien els departaments de qualitat ni de recursos humans, només existia el departament de nòmines. Tot açò s’ha canviat per poder dur endavant una gestió seriosa, eficaç i eficient de la jardineria de València, un aspecte en què el PP ni estava ni se l’esperava quan formava el govern municipal, però que ara hem canviat de manera clara», ha dit Soriano.

«Així, a partir de la nova organització interna de l’OAM impulsada per la regidoria, l’organisme que gestiona els jardins de València podrà assumir necessitats tècniques que abans no estaven cobertes com ara el control dels magatzems, el departament de qualitat, el departament d’informàtica, el de recursos humans i, finalment, el departament jurídic», ha conclòs la regidora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 11 =

torrent