caixa popular

Or i Bronze per al Karate Club Alboraia al Campionat de Promoció de Mislata

El tècnic de l’equip, Ezequiel Martínez, i l’entrenador Miguel Zamorano van realitzar demostracions esportives al Festival d’Art i Cultura Japonesa, Japan Matsuri

Or i Bronze per al Karate Club Alboraia al Campionat de Promoció de Mislata
15/06/2017 -

El Karate Club d’Alboraia ha participat aquest cap de setmana passat al Campionat de Promoció de Karate celebrat a Mislata. A la trobada van acudir una àmplia representació d’alumnes entre els 4 i els 15 anys, els qui van participar demostrant una gran companyonia.

El variat treball de tècnica, combat i preparació física va permetre que tres dels participants aconseguiren posicionar-se entre els resultats més alts. Alejandro Salvador va obtenir l’or, mentre que Adrián Rodríguez i Iran López van aconseguir el bronze.

D’altra banda, Catarroja va celebrar també en els mateixos dies l’esdeveniment més gran d’Arts Marcials realitzat fins avui a la Comunitat Valenciana. Es tracta de Japan Matsuri, Festival d’Art i Cultura Japonesa on van acudir el tècnic de l’equip d’Alboraia, Ezequiel Martínez, i l’entrenador, Miguel Zamorano. El primer va dur a terme una demostració tècnica d’alt nivell de Kobudo d’Okinawa, mentre que el segon va participar al costat de l’equip de Katas de Karate de la selecció valenciana.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 15 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios