caixa popular

L'oferta pública d'oposicions de l'Ajuntament estava limitada a 89 places

L'oferta pública d'oposicions de l'Ajuntament estava limitada a 89 places
30/08/2017 -

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha assenyalat aquest matí que el PP “mostra un gran desconeixement de com es calculen les places per a convocatòries d’oposicions” i ha afegit que, encara que l’aposta del Govern de la Nau és incrementar el personal a l’Ajuntament per garantir els servicis públics, “mai es podrien haver convocat més de 89 places”.

Sergi Campillo ha explicat que la taxa de reposició sols ha permés la contractació de 89 persones, de les quals 51 han sigut per a bombers i policia, el que suposa quasi un 60 per cent de l’oferta total. Policia Local i Bombers suposen el 40 per cent de la plantilla municipal, per tant l’oferta convocada està 17 punts per damunt d’aquesta xifra.

“Li recomane a Monzó que deixe de mentir, perquè està fent-ho des de fa dos dies, i que s’estudie més la legislació en temes de personal o faça les sumes bé”, ha indicat Campillo. En eixe sentit el regidor de Govern Interior ha acusat al PP “d’actuar de mala fe”.

Campillo s’ha preguntat que “com s’atreveix el PP a criticar que hàgem tret 33 places de Policia Local i 18 de Bombers quan ells en 10 anys no van treure ni una sola d’aquestes places per a l’Ajuntament de València?” Ha afegit que és el PP qui “imposa una taxa de reposició que ens impedeix treure oposicions lliures per a Policia Local i Bombers, entre d’altres. Que es deixen de bombes de fum i anem al nucli del problema: demanem tots a Rajoy l’eliminació de la taxa de reposició de manera immediata”.

El regidor de Govern Interior ha recordat que fa tan sols uns dies, Eusebio Monzó, considerava “preocupant” la “política d’increment de personal”. “El PP, i també Ciutadans, ens impedeixen amb la taxa de reposició que han aprovat en el Congrés, contractar tots els policies i bombers que València necessita, per això els exigim que demanen perdó a aquests cossos locals i que retiren ja aquesta taxa a l’Ajuntament de València pel bé de tots i totes”, ha assegurat Sergi Campillo.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

viva gym canovas
exposicion caps tallats