25n
25N
25N

Els portaveus de l'oposició en la Junta de Govern d'Alfafar

Els portaveus de l'oposició en la Junta de Govern d'Alfafar
07/08/2019 -

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alfafar ha integrat a les portaveus dels diferents partits de l’oposició del municipi en la seua Junta de Govern Local. Així, Inmaculada Daurat (Unides Podem), Amalia Esquerdo (Compromís) i Noelia García (PSOE) formen part d’aquest òrgan col·legiat municipal que dirigeix l’administració de l’Ajuntament sota la presidència de l’alcalde i que està compost pels regidors designats per aquest.
Amb aquesta mesura, l’Ajuntament d’Alfafar busca dotar a la Junta de Govern Local d’un major pluralisme comptant amb la resta de formacions polítiques que formen part de la corporació municipal.

En paraules de l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara “la decisió d’incloure a les tres portaveus de l’oposició respon a la creença que d’aquest equip de govern de buscar consensos, arribar a acords i, en definitiva, treballar braç a braç amb tots els representants polítics dels veïns i veïnes per a continuar construint junts l’Alfafar en el qual tots volem viure”.

Amb la integració de l’oposició en aquest òrgan municipal, l’Ajuntament d’Alfafar posa en marxa una mesura singular tenint en consideració que el govern municipal compta amb majoria absoluta i no té l’obligació d’incloure en la Junta de Govern a altres regidors de la corporació.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =

ficcions 2019-2020