caixa popular

Oportunitat laboral a 500 persones majors de 30 anys

Oportunitat laboral a 500 persones majors de 30 anys
25/09/2017 -

València Activa, que aglutina tota l’oferta en matèria d’ocupació, emprenedoria i formació de l’Ajuntament, ha llançat la campanya #Oportunitats, que proporcionarà un contracte directe a 300 persones desocupades, majors de 30 anys i aturades de llarga duració. A més d’aquesta acció, que promourà la inserció en el món laboral del col·lectiu esmentat, s’habilitaran places en cursos de formació digital i altres competències útils per a fomentar l’ocupabilitat “dels qui se solen trobar les portes tancades”.

La regidora delegada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha explicat que aquest programa, que compta amb un pressupost de 4 milions d’euros, va dirigit a uns 500 aturats de la ciutat de València, i preveu tant la contractació directa com la formació d’aquelles persones que necessiten l’ajuda de l’Administració pública per a la seua inserció o una orientació després d’anys buscant una oportunitat sense èxit”.

“Es tracta”, ha manifestat, “d’una bateria d’accions per a impulsar l’ocupació i reduir les taxes d’atur entre les persones majors i aturades de llarga duració, que tenen molt complicat tornar al mercat laboral”. Per aquesta raó, València Activa ha organitzat cursos de formació amb 60 places (ampliables) per a pal·liar la bretxa digital que pateixen aquests col·lectius i programes per a orientar persones aturades que, per exemple, vénen del sector de la construcció perquè reciclen el seu perfil professional en altres que actualment són més demanats. D’altra banda, tal com ha informat la regidora, es preveu la formació en altres matèries, com ara idiomes, i s’impulsarà la participació d’aquestes persones aturades en programes i plans d’ocupació i formació.

La campanya Oportunitats serà difosa durant el mes d’octubre en les 8 oficines de Barris per l’Ocupació, així com a través de diferents suports i mitjans de comunicació. Les persones interessades poden trobar més informació sobre aquestes noves mesures a través de la pàgina web de València Activa <http://valenciactiva.valencia.es/> o en els centres de Barris per l’Ocupació esmentats.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris