25n
25N
25N

L'operatiu especial de platges de València recollirà enguany denúncies en sis idiomes

L'operatiu especial de platges de València recollirà enguany denúncies en sis idiomes
26/05/2021 -

Hui s’ha presentat la campanya de platges de la Policia Local de València, que estarà operativa les 24 hores del dia, fins al 12 de setembre. En ella participaran de manera directa 56 agents que seran secundats per altres unitats com la Unitat de convivència UCOS, la Unitat de Drons i la de Cavalleria, especialment en les zones protegides de la Devesa del Saler. “La platja de la ciutat de València és un valor únic i d’accés universal per a la ciutadania valenciana, sempre ho ha sigut, però en les actuals circumstàncies el, és més. Per això hem de preservar-la i fer d’ella un espai de seguretat perquè tothom puga gaudir d’ella amb les màximes garanties”, ha afirmat el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, durant l’acte de presentació.

Una de les novetats d’enguany és que les instal·lacions policials instal·lades en la Malva-Rosa i El Saler, recolliran denúncies per furts o extraviaments en valencià, castellà, anglés, francés, italià i alemany. Referent a això Cano ha destacat que “la platja per a una ciutat com València és un valor per a moltes persones que venen a visitar-nos, per tant, una font de riquesa per a la ciutat”.

L’operatiu especial de platges serà l’encarregat de controlar la venda ambulant i altres activitats il·legals que es duguen a terme a les platges i zones adjacents, així com de resoldre els conflictes que puguen sorgir en les zones d’estacionament, a més de controlar que els vehicles de mobilitat personal circulen per les zones autoritzades, especialment en zones de gran trànsit de persones com el passeig marítim.

El dispositiu es divideix en dues zones, les platges del nord (Malva-rosa i Cabanyal) i les del sud (Pinedo, El Saler i El Perellonet). La Zona nord consta de huit agents per torn, i compta amb dues motocicletes i tres bicicletes encarregades de vigilar el passeig i les zones adjacents; quatre quads i un pick up, que vigilaran les platges; així com una furgoneta i un cotxe policial. La zona sud compta amb un tot terreny, tres quads, una motocicleta tot terreny i un cotxe.

Finalment Cano ha afirmat que “la platja, per estrany que semble, és un valor de cohesió social, tots ens mereixem unes vacances i a València es pot gaudir amb major intensitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − quatre =