25n
25N
25N

Operadors culturals d'Àsia i el Pacífic visiten el centre d'innovació Las Naves

Operadors culturals d'Àsia i el Pacífic visiten el centre d'innovació Las Naves
25/10/2016 -

Las Naves rep hui una delegació d’operadors culturals d’Àsia i el Pacífic dins de l’Eurasian Creaspace Networking, projecte sorgit a iniciativa del Collaborative Space del centre d’innovació. La visita té per objectiu conéixer les característiques del centre d’innovació Las Naves per a promoure la cooperació entre este i altres centres creatius d’Europa i Àsia a través de visites d’estudi, així com l’intercanvi d’informació i experiències.

El projecte ha rebut el suport financer de l’ASEF (Asia Europa Foundation) a partir d’una convocatòria en la qual van competir diferents propostes i la valenciana va ser una de les triades. Durant els tres dies que durarà la visita d’estudi, els operadors culturals del Japó, la Xina, Indonèsia, les Filipines o Nova Zelanda visitaran també altres espais d’innovació com ara Lanzadera, així com espais singulars com la Ciutat de l’Artista Faller a Benicalap i el Centre Instructiu Musical de Benimaclet, com a representant d’un espai de creació i difusió cultural ancorat en característiques socioculturals pròpies.

Els centres, com és el cas de Las Naves, s’han triat tenint en compte fonamentalment els seus aspectes més innovadors i que impliquen una connexió amb el context social i urbà, com l’existent entre el centre d’innovació de Joan Verdeguer amb el Marítim.

Demà se celebrarà una sessió de discussió amb tots els participants, agents locals i diferents agents culturals europeus en què s’espera concretar les línies futures de col·laboració.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + onze =