caixa popular

Operació eixida: S'intensifica la vigilància en les principals carreteres

Les principals carreteres de la Comunitat Valenciana que presentaran un major trànsit seran l’AP-7, l’A-3, l’A-7 i la CV-35

Operació eixida: S'intensifica la vigilància en les principals carreteres
01/08/2018 -

El mes d’agost segueix sent el mes predilecte per a anar-se’n de vacances i, per tant, quan més desplaçaments per carretera es produeixen. Així, la Direcció General de Trànsit (DGT) ja ha alertat que es preveuen al voltant de 45,7 milions de desplaçaments en total, sent hui, 1 d’agost, una de les jornades amb més afluència circulatòria. Com cada any, els principals problemes es concentraran en les eixides de les grans ciutats i, com era d’esperar, la Comunitat Valenciana no es lliurarà d’aquesta intensitat de trànsit.

La DGT recomana desplaçar-se entre les 08:00 i les 15:00 hores

Tal com anuncia la DGT, les principals carreteres de la Comunitat Valenciana que presentaran un major trànsit, almenys fins a les 00.00 hores, seran l’AP-7, l’A-3, l’A-7 i la CV-35. Aquests desplaçaments massius començaran a primera hora del matí, i s’aniran intensificant a mesura que vaja avançant el dia. Per això, des de la DGT recomanen evitar viatjar en les hores desfavorables, que es concentren des de les 08.00 hores fins a les 15.00 hores.

I és que a pesar que s’instal·laran carrils addicionals en les principals carreteres, i es restringirà la circulació de vehicles amb mercaderies perilloses o camions de massa màxima, Trànsit recomana també utilitzar recorreguts alternatius per a aquells que pretenguen creuar la península sense passar pel centre, així com desplaçar-se a la vesprada per a evitar llargues retencions.

A més, Trànsit ha recordat que aquest cap de setmana també serà crític per l’anomenada Operació Passe de l’Estret, en el qual els ciutadans magrebins es traslladen als principals ports d’embarcament per a viatjar al seu país per vacances, incrementat el nombre de desplaçaments per carretera.

Així, i amb l’objectiu de garantir la seguretat i el compliment de les normes de trànsit, la DGT no solament vigilarà les carreteres convencionals amb deu helicòpters i cinc drones, sinó que engegarà dues campanyes especials de vigilància: la primera tindrà lloc del 6 al 12 d’agost per a garantir que es compleixen amb els límits de velocitat, per la qual cosa es col·locaren radars fixos i mòbils, així com vigilància des de l’aire; i la segona campanya, aquesta vegada enfocada al consum d’alcohol i drogues, incrementarà els controls des del 13 al 15 d’agost, uns dies en els quals un gran nombre de pobles celebren les seues festes populars. No superar els límits de velocitat, mantenir la distància de seguretat i, en definitiva, respectar les normes de circulació és fonamental per a reduir el nombre d’accidents mortals a les nostres carreteres.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris