25n
25N
25N

Operació #PaellaEmoji es converteix en la campanya de publicitat valenciana més premiada de la història

Operació #PaellaEmoji es converteix en la campanya de publicitat valenciana més premiada de la història
10/12/2017 -

La campanya que va aconseguir que l’emoji de la paella estiga present en tots els dispositius electrònics del planeta, ha sigut reconeguda en el prestigiós Festival Inspirational amb un or a “la millor campanya en xarxes socials”. Amb aquest guardó, Operació #PaellaEmoji d’arròs La Fallera es converteix en la campanya de publicitat valenciana més premiada de la història. Apple, Twitter, Google, Microsoft, Samsung… claudicaren davant la pressió popular sorgida des de València davant aquesta campanya en favor del plat típic valencià.

la-mujer-del-presidente-foto-1L’agència valenciana La Dona del President suma així el setzé reconeixement a aquest projecte de comunicació de dos anys de durada que ha traspassat fronteres. “Aquest reconeixement posa de manifest que des de València poden fer-se grans campanyes. Només es requereix valentia i confiança per part de les marques”, afirma Jose Maza, director creatiu i soci fundador de la La mujer del Presidente, Guillermo Navarro, director estratègic i soci fundador de l’agència, assenyala que “el major premi és aconseguir que La Fallera siga rellevant per al seu públic i que la campanya haja aconseguit formar part de la cultura popular i demostrar de pas que un projecte pur d’indústria creativa valenciana pot arribar lluny”.

La paella i València han fet la volta al món a lloms d’aquesta campanya que ha sigut premiada en els festivals nacionals i internacionals més importants. El Gran Premi de Digital, dos Ors i un bronze en el festival de comunicació iberoamericà El Sol; un Or i una Plata en els Premis a l’Eficàcia Comercial; dos bronzes en els Premis Nacionals de Creativitat (CdeC). A més, en el Festival valencià La Lluna, La mujer del Presidente  va ser nomenada “Agència de l’any”, amb el Gran Premi, quatre ors, una plata i un bronze per a l’Operació #PaellaEmoji.

I divendres passat va completar el seu palmarés amb el Festival Inspirational, la cita anual organitzada per IAB Spain per a reunir al sector de la comunicació i la innovació digital en el nostre país. Amb més de 4.500 assistents cada any és el festival digital referent a Espanya, se celebra els dies 29 i 30 de novembre a Madrid.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 11 =

bombers
CCCC
Valencia activa