caixa popular

El projecte Les Arts Volant acosta l'òpera als barris

El projecte Les Arts Volant acosta l'òpera als barris
26/09/2017 -

L’òpera arribarà als carrers i les places de la ciutat de València a partir d’aquest mateix divendres gràcies al projecte de difusió cultural Les Arts Volant, del Palau de les Arts en col·laboració amb l’Ajuntament de València i la Diputació de València. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fer arribar l’òpera a qualsevol racó de la geografia valenciana.

“Estem molt contents perquè aquest projecte ens permet aprofundir molt en la tasca que està fent el Govern de Joan Ribó a la ciutat de València per descentralitzar l’oferta cultural i democratitzar-la, fent-la arribar als barris i pobles de la ciutat, creant nous públics i permetent que tot el món puga gaudir de la cultura”, ha explicat la regidora de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de València, Glòria Tello.

Tello ha anunciat que el conveni subscrit per la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València amb el Palau de les Arts permetrà des d’aquest mateix divendres una posada en escena espectacular en quatre punts diferents de la nostra ciutat. “El treball conjunt i coordinat de les administracions local, autonòmica i provincial pel que fa a la cultura ha permés la materialització d’aquest projecte”, ha ressaltat.

L’obra que es representarà als carrers de València és ‘Bastian i Bastiana’, una de les òperes més emotives i interessants de Mozart que conta la història d’amor entre dos joves en un humil llogaret de pastors. Els cantants del Centre Plácido Domingo protagonitzen esta obra que s’interpretarà amb acompanyament de piano en un camió-escenari condicionat amb il·luminació, so i escenografia adaptada, per dotar de la màxima qualitat escènica la representació.

La primera cita serà aquest divendres, dia 29, a partir de les 20 hores en la plaça de Benimaclet; dissabte, dia 30, a la mateixa hora, la representació es farà al carrer d’Arnaldo Vilanova, al barri de la Malva-rosa; dissabte de la setmana que ve, dia 7 d’octubre, la representació es farà a les 22.30 hores a la plaça del Patriarca, a la Xerea; la quarta representació, diumenge dia 8 d’octubre, es farà a la plaça de Patraix a partir de les 22.30 hores.

“Convidem tots els veïns i veïnes a viure aquest gran espectacle que té accés lliure i gratuït. En aquesta València del canvi, on les persones són el centre de l’acció del govern municipal, per fi acabem amb aquella època en què els poderosos tenien llotges reservades per gaudir d’aquests espectacles, que ara portem als carrers i places dels barris de la ciutat perquè tot el món els puga gaudir”, ha afirmat Tello.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats