25n
25N
25N

La primera edició de l'Open Dansa Urbana Ciutat de València arriba a Benicalap

La primera edició de l'Open Dansa Urbana Ciutat de València arriba a Benicalap
14/02/2018 -

Dissabte que ve el pavelló de Benicalap acull la primera edició de l’Open Dansa Urbana Ciutat de València. A partir de les 16 hores els assistents podran gaudir d’una competició en la qual el hip-hop serà el protagonista, a través d’una fusió de disciplines de dansa i interpretacions culturals al voltant de diferents llocs del món.

La Federació de Ball Esportiu de la Comunitat Valenciana, entitat organitzadora de l’esdeveniment, ha confirmat la participació de més de 200 persones inscrites, procedents, en la seua majoria, de la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia.

El torneig està dissenyat perquè els aspirants puguen participar bé per equips -amb un màxim de 20 integrants per grup-, bé en parelles o de manera individual. Per a açò, s’han establit 11 categories, que van des d’Infantil, Junior, Youth, Mini Parelles, Parelles i Absoluta, en la qual hauran de competir els qui aspiren al títol individual. A més, es repartiran fins a 1.200 euros en premis.

La modalitat del hip-hop és una categoria àmplia que inclou gran varietat d’estils. Incorpora imatge, música, actitud, postura i estil de carrer en la seua posada en escena, per a convertir-ho en únic. Les rutines més encertades de hip-hop mostren diversitat de moviments i dissenys coreogràfics de la vella i la nova escola combinant el caràcter i l’energia del carrer.

“Vull animar a la ciutadania perquè s’acoste a Benicalap i gaudisca d’un espectacle de gran bellesa i que cada dia suma més adeptes”, ha declarat la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 12 =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus