caixa popular

Opel Palma, "Reparador d'or d'Espanya 2017"

Opel Palma, "Reparador d'or d'Espanya 2017"
10/07/2017 -

Automòbils Palma ha aconseguit un any més la qualificació “Reparador Or” dins del programa d’excel·lència de marca que realitza General Motors para tots els concessionaris Opel d’Espanya. Javier Palma, gerent d’Opel Palma, va anar l’encarregat d’arreplegar el guardó de mans de D.Enrico de Lorenzi, director general d’ Opel Espanya i de D.Joaquín Araujo, director de pos venta de Opel Espanya.

Aquest guardó suposa la màxima distinció en l’àrea de pos venta i un reconeixement a l’esforç per brindar als clients la millor qualitat i el millor servei sobre la base d’uns processos de qualitat fàcilment percebuts pels clients. Tal com explica la marca alemanya, per a concedir-ho ha realitzat revisions trimestrals en els 110 concessionaris Opel de tota Espanya sent Automòbils Palma, al costat d’altres cinc, els que han aconseguit aquest reconeixement que consolida la garantia de qualitat en tots els serveis de pos venta que presta el seu equip en les seues instal·lacions de Paterna.

A més de l’avaluació de la marca, aquest guardó té una part de satisfacció directament avaluada pels clients mitjançant un sistema d’enquestes programades, la qual cosa demostra que l’excel·lència definida pel fabricant està completament alineada amb la satisfacció percebuda pels clients finals.

Dins d’aquestes enquestes, s’avaluen múltiples aspectes entre els quals destaquen; complir amb els temps de reparació, l’excel·lència en l’atenció als clients, la resolució de problemes de manera efectiva, mantenir informat al client en tot moment i aconseguir una experiència memorable per part del client en cada visita.

Automòbils Palma continuarà treballant d’igual manera per a renovar aquest assoliment un any més i així fidelitzar a tots els clients que es decanten per adquirir un vehicle en les seues instal·lacions de Paterna (Carretera Paterna –la Canyada) i València (Av. Peset Aleixandre 52)


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 9 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats