caixa popular

Opel Palma presenta les novetats de 2017 als operadors de Renting

Opel Palma presenta les novetats de 2017 als operadors de Renting
08/08/2017 -

L’equip de Business Center d’Automòbils Palma, va realitzar una presentació enfocada a operadors de renting de les novetats del 2017. Aquesta presentació es realitze en la instal·lació central de Paterna, on es va donar a conéixer el nou Opel Insígnia, El Crossland X i la gamma d’industrials isoterm.

En el 2016 el mercat de renting d’automòbils matricule més de 205.000 unitats, o el que és el mateix, un increment del 19,3% pel que fa a l’exercici anterior. Aquest exercici va suposar el record absolut per a aquest mercat des que s’implantara aquesta modalitat de compra en el nostre país i per a veure unes xifres similars hauríem de remuntar-nos a l’exercici 2007. Opel va ser en 2016 u dels principals fabricants que van col·laborar en aquest increment gràcies a la seua àmplia gamma i al seu clar enfocament al món empresarial. Per aquest motiu Automòbils Palma va decidir reunir-los per a mostrar-los en exclusiva dos productes clarament enfocats a l’empresa i que segur ofereix grans èxits per a la marca en el futur.

Pel que fa al nou Insígnia que porta anys liderant el segment, van destacar la nova silueta aerodinàmica similar a la d’un gran coupé, la reducció de pes de fins a 175kg que es fa evident en la conducció, el sistema de tracció a les 4 rodes més sofisticat o l’ampliació del servei OnStar que a més dels coneguts aspectes de seguretat inclou novetats pràctiques com són la reserva d’hotels o la cerca de pàrquing. Sense oblidar un volum de maleter que s’ha ampliat fins als 1.640 litres de capacitat o l’innovador sistema d’il·luminació matricial IntelliLux LED®. El nou vaixell almirall d’ Opel és, a més, el primer model fabricat en la planta de Rüsselsheim que incorpora una caixa del canvi de vuit velocitats, càmera de visió 360º i tracció total intel·ligent amb repartiment vectorial del parell motor.

Els vehicles SUV, actualment molt de moda, han sigut en 2016 el segment les matriculacions del qual més s’han incrementat en la modalitat de renting i per això Opel ha llançat el primer dels dos nous SUV que s’esperen en el 2017. El nou Opel Crossland constitueix la combinació perfecta de disseny modern, virtuts d’un SUV i els atributs que faciliten un estil de vida urbà sense deixar de ser familiar, modern, funcional i espaiós, amb conducció més còmoda. A nivell d’equipació destaca el sistema d’Il·luminació Adaptativa AFL amb tecnologia LED, l ‘Head-up Display i la Càmera Panoràmica de visió posterior de 180 graus, juntament amb el Sistema d’aparcament assistit sense mans, el Sistema de Manteniment de Carril, l’Assistent de Senyals de Tràfic i l’Alerta d’Angle Mort, són alguns dels seus nous atributs que per a aquests especialistes, van resultar d’allò més interessants.

L’altra gran aposta de la marca i de la xarxa de concessionaris especialistes en empreses “Business Center” ho constitueixen l’àmplia gamma de vehicles isoterm. El concessionari en col·laboració amb diversos transformadors d’alta qualitat, compta amb un ampli estoc d’unitats Blegue i Movano, transformades en isoterm, amb possibilitat d’incorporar equip de fred, a un preu immillorable i el millor de tot; amb lliurament immediat.

Tots els vehicles presentats es troben bonificats tant per a la compra directa com per a l’adquisició via renting. Aquells particulars i empreses que desitgen ampliar informació poden realitzar les seues consultes a través de la tenda online www.automovilespalma.es o acostar-se a les instal·lacions de Automoviles Palma en Carretera Paterna – la Canyada o en l’Avinguda Peset Aleixander de València.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 8 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris