25n
Orgull
Orgull

Ontinyent i la UV aproven un nou conveni d’ús de les instal·lacions esportives municipals

Ontinyent i la UV aproven un nou conveni d’ús de les instal·lacions esportives municipals
03/08/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent acorda la cessió d’ús gratuït de les instal·lacions esportives municipals per continuar amb la impartició del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Aquest nou conveni amb la Universitat de València aprovat en l’última sessió plenària dona continuïtat al signat en 2014 que va permetre començar el grau a Ontinyent.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que aquest conveni “reafirma l’aposta del Govern d’Ontinyent per convertir el Campus d’Ontinyent en un referent a les Comarques Centrals, destacant les instal·lacions del mateix Campus amb el nou aulari i les pistes esportives al Poliesportiu Municipal”. Amb aquest nou conveni, prop de 200 estudiants podran formar-se en la teoria i la pràctica que aquesta titulació requereix. Així, entre les instal·lacions que formen part d’aquest conveni es troben: camps de futbol gespa artificial i futbol 7, pista poliesportiva, pavelló gimnàs, pista d’atletisme, velòdrom, frontons, sala de musculació, trinquet, piscina descoberta d’estiu, pistes de tenis, pistes de futbet, pistes de pàdel, entre d’altres.

Borrell explicava que aquesta titulació ha reforçat el teixit esportiu de la ciutat i incidia que aquest nou conveni mostra la qualitat de les instal·lacions esportives municipals per acollir no sols proves esportives, sinó també poder formar a futurs professionals del sector esportiu. Així mateix, recordava com “no ens vam equivocar en apostar per la Universitat”, vist que aquesta setmana es coneixia que el Campus d’Ontinyent per al curs 2020/2021 havia esgotat totes les seues places per a les seues titulacions (Infermeria, Administració i Direcció d’Empreses, Mestre/a d’Educació Infantil i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport), quedant 2074 estudiants en llista d’espera, un 63% més que el curs passat.

Així mateix, Borrell agraïa els vicerectors de la Universitat de València, Isabel Vázquez; Jorge Hermosilla, Justo Herrera i Juan Luis Gandía, “la complicitat i el bon fer en la llavor de cooperació amb l’Ajuntament d’Ontinyent per signar aquests convenis quedant palés la coordinació entre les administracions públiques”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =