25n
25N
25N

L’Ajuntament d’Ontinyent i les AMPES acorden un conveni per distribuir entre l’alumnat 6.000 “mantaescola" a meitat de preu

El regidor Óscar Borrell agraeix l’interès per una iniciativa que permetrà completar el repartiment de les prendes baix la marca “Tèxtil Ontinyent”

L’Ajuntament d’Ontinyent i les AMPES acorden un conveni per distribuir entre l’alumnat 6.000 “mantaescola" a meitat de preu
03/12/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha acordat amb les AMPES de la ciutat la posada en marxa d’un conveni que servirà per a coordinar la distribució de la “Mantaescola” als centres educatius. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha agraït l’interès de les associacions de mares i pares per una iniciativa que permetrà completar la distribució de 6000 d’estes peces entre l’alumnat de la ciutat baixa la marca “Tèxtil Ontinyent”.

“La majoria de les ampes s’han mostrat agraïdes i interessades en la iniciativa, amb la qual van a col·laborar activament, ja que ens confirmaven que els xiquets i xiquetes ja estaven passant fred a les aules degut a la necessitat que estiguen obertes pels protocols anticovid, i els sembla bona idea”, manifestava el regidor. Així, l’Ajuntament d’Ontinyent està procedint esta setmana al repartiment gratuït de 1.200 “mantaescoles” entre l’alumnat d’infantil, i ara, amb la col·laboració de les ampes, podrà distribuir altres 4.000 entre l’alumnat de més edat. Estes “mantaescoles” estaran subvencionades al 50% per l’Ajuntament.

El regidor també valorava positivament el ressò i l’acollida que està tenint la idea en tota Espanya, en haver despertat l’interès d’ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana i de províncies com Huelva, Córdoba, A Corunya o Albacete, entre d’altres. Per a Óscar Borrell, l’èxit de la mantaescola “ens torna a situar una volta més com a ciutat innovadora i exemplar en la gestió, i no hem d’oblidar que en ser mantes elaborades a Ontinyent, açò va a tenir un impacte positiu en l’economia local”, manifestava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =