25n
25N
25N

Ontinyent treballa en una 2ª convocatòria de les seues pioneres ajudes per a catàlegs, fires i missions comercials

Ontinyent treballa en una 2ª convocatòria de les seues pioneres ajudes per a catàlegs, fires i missions comercials
26/01/2017 -

Ajuntament i empresaris han encetat a Ontinyent els treballs per assentar les bases de la que serà la 2ª convocatòria de les seues pioneres ajudes municipals per a catàlegs, fires i missions comercials. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, s’han reunit este dimecres amb representants de les empreses beneficiàries de la primera edició d’estes subvencions, per les quals el consistori ha atorgat en 2016 un total de 28 ajudes per participar en fires i elaborar catàlegs a 20 empreses per un import de més de 47.000 euros.

En l’encontre, al qual també assistia la cap del departament de Promoció Econòmica, Elena Marco, els assistents valoraven molt positivament esta iniciativa municipal inclosa al III Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació, tot destacant aspectes com la seua novetat i compatibilitat amb altres ajudes de les administracions.

Jorge Rodríguez destacava la importància de la implicació de les empreses “per treballar colze a colze amb l’Ajuntament, fent suggeriments i propostes perquè tant esta com altres accions del Govern d’Ontinyent per ajudar-los siguen sempre el més profitoses possible”, manifestava.

En la reunió, els representants municipals han replegat fins a una dotzena d’idees i suggerències de cara a la 2ª convocatòria d’estes subvencions, que en la primera edició han format part de “Ontinyent empren amb tu”, una de les tres línies en que s’estructuren les accions del III Pla Reactiva. Dins d’esta línia d’acció, en 2016 s’ha posat en marxa la nova Oficina de l’Emprenedor, s’ha impulsat una línia de microcrèdits amb la participació de l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i Innovall; s’han donat ajudes al lloguer de naus i locals o bonificat l’IBI a empreses que han creat llocs de treball indefinit.

Tant l’alcalde com el regidor coincidien en destacar la importància de recolzar la internacionalització i activitat de les empreses locals per tal que aquestes mantinguen i creen llocs de treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =