25n
Orgull
Orgull

Ontinyent inverteix més de 272.000 euros a dotar de línia elèctrica el nou hospital

El Ple aprovarà aquest dijous les plurianualitats de la inversió, que permetrà dotar d’electricitat a una zona on l’Ajuntament també millorarà la xarxa de clavegueram

Ontinyent inverteix més de 272.000 euros a dotar de línia elèctrica el nou hospital
29/07/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent invertirà més de 272.000 euros en dotar de línia elèctrica el nou hospital. El Ple municipal aprovarà en la seua sessió d’aquest dijous les plurianualitats de la inversió, de 272.727,89 euros que es preveu desenvolupar entre finals de 2021 i principis de 2022.

Així, la instal·lació que es projecta, i que compta amb els preceptius informes tècnics, és necessària per a dotar de subministrament elèctric a la secció del Polígon Sector Casa Balones 1, i conseqüentment dotar de subministrament elèctric al nou Hospital en projecte, amb la potència adequada a les seues necessitats.

El regidor de Territori, Joan Sanchis, recordava que l’Ajuntament també va donar llum verda el passat mes de maig al projecte de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis al polígon industrial “Casa Balones”, que servirà per a millorar la xarxa de clavegueram del nou hospital.

Les obres, que en aquest cas s’executaran enguany amb ajuda de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), permetran no sols millorar la dotació de serveis i pavimentació de vials en aquest polígon, sinó també dotar a la xarxa d’aigües de la capacitat necessària per a atendre el considerable augment d’aigües residuals que es produirà a la zona quan es pose en marxa el nou hospital.

L’obra també contempla la instal·lació de càmeres de vigilància en les dues entrades del polígon i la millora del paviment asfàltic en l’entrada a aquest del polígon.

Sanchis destacava “la importància de tots aquests treballs que són complementaris als que s’estan fent de construcció de l’Hospital, però que són imprescindibles per adequar l’espai per als seus nous usos”.

Del mateix mode, el regidor de Territori recordava els esforços fets pel consistori “des del minut zero, amb accions com l’adquisició d’aquests terrenys per 1,85 milions d’euros i la seua posterior cessió a la Conselleria, o ara totes aquestes obres en aspectes com la llum, l’aigua o els serveis a la zona. L’Ajuntament està implicat al màxim en què estiga tot a punt, en fer tot allò que estiga a la nostra mà per facilitar la posada en marxa als terminis previstos”, manifestava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =