25n
25N
25N

Sayo Gandia i Joan Sanchis visiten les obres de neteja forestal a la zona de Galindo

La regidora de Sostenibilitat agraeix la bona acollida de la Diputació a la demanda realitzada per millorar l’estat de la zona recreativa ubicada al paratge del Pou Clar

Sayo Gandia i Joan Sanchis visiten les obres de neteja forestal a la zona de Galindo
29/05/2020 -

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, i el diputat provincial Joan Sanchis visitaven aquest divendres les obres de neteja forestal que està efectuant la Diputació de València a la zona recreativa de Galindo. Aquest espai, ubicat al paratge natural municipal del Pou Clar, havia registrat la caiguda de diversos pins i altres desperfectes, per a la reparació dels quals l’Ajuntament havia demanat ajuda a la corporació valenciana.

Amb la mediació del diputat Joan Sanchis, la regidora Sayo Gandia es va posar en contacte amb el diputat de Divalterra, Ramiro Rivera, qui feia les corresponents gestions perquè una volta represa l’activitat de les brigades forestals estes es desplaçaren a Ontinyent per dur a terme esta actuació. Sayo Gandia tenia paraules d’agraïment per a la Diputació i especialment per al diputat de Divalterra per una intervenció en una zona molt utilitzada per als passeigs en època estival, i on les restes forestals seran triturades in situ i reutilitzades com a abonament al mateix paratge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna