25n
Orgull
Orgull

Ontinyent repartirà 7.000 mascaretes del Clúster Tèxtil als centres educatius per potenciar la seguretat en l'inici de curs

L’alcalde i el regidor d’Educació es reuneixen amb les direccions dels centres per ultimar detalls de la tornada a les aules a partir del 8 de setembre

Ontinyent repartirà 7.000 mascaretes del Clúster Tèxtil als centres educatius per potenciar la seguretat en l'inici de curs
03/09/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent repartirà 7.000 mascaretes entre els centres educatius de la ciutat per tal de potenciar la seguretat al nou curs acadèmic, elaborades a la ciutat per empreses del Clúster Tèxtil Sanitari ontinyentí. Així s’anunciava a la reunió preparatòria de l’inici de curs que tenia lloc aquest dijous, presidida per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i amb presència del regidor d’Educació, Óscar Borrell, i representants de les direccions dels centres i el departament d’Educació.

Jorge Rodríguez agraïa la tasca i la implicació del personal dels centres durant el curs 2020-2021, “un curs complex i difícil on ha estat necessari fer un gran esforç organitzatiu per poder formar a l’alumnat de manera presencial tot i el context de pandèmia”, i encoratjava als presents “a començar amb ànims i molta força el curs 2021-2022”.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que “igual que vam fer l’any passat, són mascaretes elaborades a la ciutat, i amb l’adquisició de les quals estem donant suport a les empreses que estan produint-les dins del Clúster del Tèxtil Sanitari que estem potenciant per mantenir l’activitat econòmica local”, manifestava. Aquestes mascaretes es repartiran per a la seua distribució entre l’alumnat de Primària, Batxillerat, cicles d’FP, ESO, Conservatori i Escola d’Adults.

A la reunió també es parlava al voltant d’altres mesures de seguretat que inclouen el tancament dels carrers dels col·legis a l’entrada i eixida a aquests; i l’ampliació de l’experiència pilot iniciada el curs passat amb l’oferiment als centres de la possibilitat de fer ús d’espais públics per a la docència. En aquest sentit, en la reunió es valorava molt positivament la iniciativa i els seus resultats, de manera que l’ajuntament torna a posar a disposició i amplia els espais que podran utilitzar els centres, i que inclouen tant els espais tancats (Palau de La Vila, Sala Gomis, Poliesportiu, etc.) com els parcs i jardins o fins i tot la via pública.

Per altra banda, Borrell explicava que l’empresa Mantas Mora continua elaborant la “Mantaescola” i es pot adquirir de cara als mesos de més fred, als quals de moment la normativa preveu mantenir les finestres obertes. El regidor també explicava que la ciutat optarà un any més a participar de les subvencions autonòmiques per a activitats extraescolars i escoles d’estiu, i que l’Ajuntament ha repassat l’estat de les obres del pla “Edificant”, a més de fer-se obres de condicionament en alguns centres com el Bonavista, Carmelo Ripoll i Lluis Vives de cara a l’inici de curs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + tretze =