25n
25N
25N

Ontinyent registra 72 sol·licituds en els primers 5 dies de termini per demanar les ajudes del "Pla Resistir"

Pablo Úbeda remarca la importància de presentar la documentació de forma completa i sense errades per poder passar a ser beneficiari

Ontinyent registra 72 sol·licituds en els primers 5 dies de termini per demanar les ajudes del "Pla Resistir"
01/03/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha registrat 72 sol·licituds als 5 primers dies de termini per demanar les ajudes del “Pla Resistir” que cofinancen amb 806.000 euros la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i els ajuntaments per donar suport als sectors econòmics més afectats per les restriccions anticovid.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, ha remarcat la importància de presentar la documentació que es requereix “de forma completa i sense errades, perquè tot i que les ajudes s’adjudiquen per ordre d’arribada, fins que no està l’expedient complet no es pot passar a ser beneficiari”, manifestava.

Úbeda exposava que “presentar la documentació de forma errònia provoca que s’hagen de fer requeriments, el que retarda l’adjudicació i el cobrament de l’ajuda, per això és important fer les coses bé des del primer moment per optar a aquestes subvencions”.

Úbeda recordava que, segons les bases aprovades al ple de l’Ajuntament i publicades al BOP, el termini finalitza el 15 de març, podent consultar-se les bases i accedir a la documentació necessària a la seu electrònica municipal.

Per a obtenir les ajudes s’hauran de justificar despeses corrents, que inclouen les cotitzacions de les persones treballadores a la Seguretat Social, la quota d’autònoms, així com adquisició de productes de proveïdors, pagament d’IBI o Impost de Vehicles, entre d’altres.

Entre les diverses qüestions afegides des de l’Ajuntament a les bases plantejades per la Generalitat Valenciana, cal destacar la possibilitat de fer resolucions parcials a mesura que es comprove la documentació, de manera que a mesura que s’adjudiquen les ajudes es podran anar pagant sense haver d’esperar que acabe el procés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − 2 =