25n
25N
25N

Ontinyent reduirà la factura energètica de les empreses amb l'ús de les ordenances fiscals

Jorge Rodríguez es reuneix amb ATEVAL i COEVAL per estudiar incentius a les instal·lacions d’autoconsum elèctric

Ontinyent reduirà la factura energètica de les empreses amb l'ús de les ordenances fiscals
04/09/2019 -

L’Ajuntament d’Ontinyent emprarà les ordenances fiscals per a reduir la factura energètica a les empreses. En concret, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat per la regidora d’Hisenda, Natalia Enguix, s’ha reunit amb representants d’ATEVAL, ATEVAL-Vall d’Albaida i COEVAL per tal d’estudiar incentius fiscals a les instal·lacions d’autoconsum elèctric, accions que s’afegiran als incentius que ja ofereix l’Ajuntament a les empreses per promoure l’activitat econòmica.

L’alcalde recordava que “des del Govern d’Ontinyent ja ve emprant als últims anys les ordenances fiscals com a eina per retindre i atraure empreses a la ciutat i dinamitzar l’economia. Afavorir la inversió en renovables, a més suposa un nou pas en altra línia de treball en la que volem aprofundir, com és aplicar nous criteris a totes les àrees de gestió que potencien la sostenibilitat”, explicava.

Jorge Rodríguez escoltava les propostes concretes que presentava el sector empresarial per articular aquestes bonificacions, que ara se sotmetran a estudi per tal d’aplicar-ne en la revisió de les ordenances fiscals que va a fer-se als pròxims mesos per entrar en funcionament en 2020. Entre els representants empresarials que acudien a la reunió es trobaven el President d’ATEVAL, Càndid Penalba, el de COEVAL, Javier Cabedo, o el President de la Comissió d’Innovació i Competitivitat d’ATEVAL, León Grau, qui agraïa la receptivitat de l’alcalde als plantejaments del sector “per tal de promoure una instal·lació d’energies renovables que siga positiva per a la competitivitat de les empreses, per a l’activitat econòmica en la ciutat i també per afavorir l’eficiència energètica i les emissions de CO₂”, assenyalava.

Cal recordar que aquesta mateixa setmana l’alcalde d’Ontinyent també es reunia amb el Conseller d’Economia, Rafael Climent, per parlar al voltant de la modernització dels polígons de la ciutat a través de subvencions públiques que afavorisquen la implantació d’equipaments d’autoconsum energètic i aprofitament d’energies renovables als polígons industrials ontinyentins.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =