25n
Orgull
Orgull

Ontinyent rep en 3 mesos 376.000 euros de 22 subvencions atorgades per concurrència competitiva

La regidora d’Hisenda destaca el treball de les diferents regidories i departaments municipals en la presentació dels diferents projectes i la realització de gestions

Ontinyent rep en 3 mesos 376.000 euros de 22 subvencions atorgades per concurrència competitiva
19/11/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut als últims 3 mesos un total de 376.000 euros en 22 subvencions convocades per diferents administracions i organismes públics, principalment la Generalitat Valenciana i la Diputació de València. La regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix, ha explicat que es tracta de subvencions convocades pel sistema de concurrència competitiva, “és a dir, no són ajudes ordinàries que et pertoquen, sinó que es presenten projectes per part dels ajuntaments i entitats, i aquells que es determinen com a millors són els que reben les aportacions econòmiques”.

En paraules d’Enguix, “són projectes per a accions concretes, que estan al marge de les grans subvencions com les del Pla Edificant o el 1’5% Cultural, però que no per això deixen de ser importants, i més quan al seu conjunt sumen xifres com aquesta”, manifestava. Entre les més elevades d’estes 22 ajudes apareixen una subvenció de 86.374’97 euros per a fomentar acords territorials en matèria d’ocupació; 66.949’42 euros per a suport educatiu i activitats extraescolars; 48.412’45 euros per a la contractació de persones majors de 30 anys; 40.868’06 euros per al manteniment del Gabinet Psicopedagògic Municipal o 30.000 euros per a la programació cultural municipal.

Altres ajudes són per al foment de les arts escèniques (22.270 euros); promoció del comerç i l’artesania (10.080 euros); les millores en la conservació, exposició i seguretat del patrimoni moble (10.000 euros); el voluntariat ambiental en prevenció d’incendis (10.000 euros); el foment de la transparència i accés de la ciutadania a la informació pública (7.500 euros); o la implantació d’un punt d’informació ciutadana per a tràmits administratius (4.500 euros), entre d’altres.

La regidora explicava que al seu conjunt “són actuacions que sumen en totes les àrees, en millora i foment de l’ocupació, la cultura, l’educació, la promoció turística, els esports o la transparència. Subvencions que són fruit d’un treball rigorós i efectiu per part de les diferents regidories i departaments municipals implicats en la presentació dels projectes i la realització de gestions, als quals felicitem”, manifestava. Natàlia Enguix afegia que “és evident també que estes ajudes arriben perquè l’actual govern a les institucions valencianes ha acabat amb el clientelisme d’altres èpoques i concedeixen ajudes als projectes més treballats, i ens hem de felicitar perquè entre ells puguen estar els nostres”, concloïa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 9 =