25n
25N
25N

Ontinyent rep 25.000 € de CaixaBank i La Caixa per la DANA

Ontinyent rep 25.000 € de CaixaBank i La Caixa per la DANA
31/10/2019 -

CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa” donen 25.000 € a l’Ajuntament d’Ontinyent per ajudar a les persones afectades per la DANA del passat 12,13,14 i 15 de setembre.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, es reunia aquest divendres amb la directora d’Àrea de Negoci d’Ontinyent, Pepa Satorres, i el director de l’Oficina 1473 a l’Avinguda Daniel Gil, Raúl Gisbert, per fer efectiva la donació, encaminada a pal·liar la greu situació econòmica que viuen algunes famílies com a conseqüència de les inundacions del mes de setembre.

En aquest sentit, l’alcalde manifestava el seu agraïment cap a CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa” perquè “aquest conveni ajudarà a les famílies afectades a recuperar la normalitat perduda i millorar les seues condicions de vida”.

Aquesta ajuda permetrà a l’Ajuntament realitzar un estudi de la situació sociofamiliar i econòmica de les persones afectades, així com detectar a les persones i famílies que no disposen dels mitjans per afrontar les despeses derivades de la reposició dels seus efectes personals als seus habitatges que inclou desperfectes en teulades, humitats en parets, electrodomèstics, així com roba o mobiliari.

Cal recordar que el passat 12 de setembre la ciutat va registrar aproximadament en 6 hores més de 400 litres d’aigua i va obligar a desallotjar al veïnat de la Cantereria a conseqüència del desbordament del riu Clariano convertint-se en la pitjor tempesta registrada a la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + set =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
diputacion covid19
informacion coronavirus