25n
25N
25N

L'Ajuntament d'Ontinyent recorda el protocol d'actuació davant agressions sexistes durant l'Escola d'Estiu Municipal

La xerrada informativa s’inclou dintre de l’Escola d’Estiu “Activa’t” organitzada pel Consell Local de la Joventut i l’Ajuntament d’Ontinyent

L'Ajuntament d'Ontinyent recorda el protocol d'actuació davant agressions sexistes durant l'Escola d'Estiu Municipal
22/07/2019 -

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria d’Igualtat participava aquesta setmana en l’Escola d’Estiu “Activa’t”, organitzada pel Consell Local de la Joventut i que compta amb la col·laboració del consistori.

Els joves d’entre 12 i 16 anys coneixien de primera mà el protocol d’actuació dissenyat per l’Ajuntament davant agressions sexistes, el qual s’inclou dintre de la campanya “Respecta’m, sense un sí és no” posada en marxa pel consistori. La regidora d’Igualtat, Natalia Enguix, exposava la importància de “conscienciar als i les joves d’establir relacions basades en el respecte i lliures de violència perquè actituds sexistes ens impedeixen gaudir lliurement de l’oci, les nostres festes i el temps lliure” i incidia que “la millor manera de previndre situacions sexistes és a través de la formació”, assegurava.

La regidora constatava que “cal seguir treballant i dotant de recursos a aquesta campanya, dotant-la de contingut i fent-la extensiva per a seguir conscienciant i sensibilitzant a la població, per tal de fer front al sexisme i prevenir conjuntament les diferents violències que encara se sofreixen. És responsabilitat de totes les persones que vivim a Ontinyent crear espais lliures d’agressions masclistes i sexistes”, concloïa. Cal recordar que la campanya “Respecta’m, sense un sí és no” de l’Ajuntament d’Ontinyent contra les agressions sexistes disposa d’un protocol de barres per comparses i establiments d’oci nocturn.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

Informacion coronavirus
escalante