25n
Orgull
Orgull

Ontinyent programa un espectacle pirotècnic per a l'arribada del Crist de l'Agonia a Sant Carles

Ontinyent programa un espectacle pirotècnic per a l'arribada del Crist de l'Agonia a Sant Carles
18/08/2021 -

El pròxim 21 d’agost amb l’entrada del Crist de l’agonia a l’Ermita de Sant Carles, el cel d’Ontinyent tornarà a il·luminar-se amb l’espectacle pirotècnic “Que no s’apague la llum de la festa”. Després de la finalització de la situació de preemergència per l’onada de calor registrada a finals de la setmana passada a la Comunitat Valenciana, si la situació estable es manté, es podrà dur a terme aquest espectacle que es dispararà des del recinte firal.

La regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, explicava que “quan des de la Societat de Festers se’ns va comunicar que anava a organitzar-se un trasllat extraordinari del Santíssim Crist de l’Agonia, ens vam posar a treballar perquè l’arribada del Crist estiguera acompanyada, com ocorria abans de l’esclat de la pandèmia, per un espectacle de llum i color”. Així, l’espectacle compost per 97 quilos de pólvora es llançarà des del recinte firal i tindrà una durada propera als 10 minuts.

Muñoz animava a la ciutadania a seguir l’espectacle pirotècnic des de les seues cases per evitar aglomeracions i seguir atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries. La regidora recordava que el Trasllat Extraordinari del Crist de l’Agonia es podrà seguir per les xarxes socials i per televisió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =