25n
Orgull
Orgull

Ontinyent procedeix a la neteja intensiva de 30 parcs públics, zones verdes i àrees canines de la ciutat

La regidoria de Parcs i Jardins demana col·laboració a la ciutadania per tenir cura i mantenir aquests espais

Ontinyent procedeix a la neteja intensiva de 30 parcs públics, zones verdes i àrees canines de la ciutat
13/07/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Parcs i Jardins, està procedint aquests dies a una acció de neteja intensiva d’un total de 30 parcs públics, zones verdes escolars i àrees canines de la ciutat.

La regidora de l’àrea, Sayo Gandia, explicava que “es tracta d’una neteja intensiva extraordinària que es realitza entre les últimes setmanes de primavera i les primeres d’estiu, coincidint amb la finalització de l’època de pluges, i que a més a més enguany ens ajuda a tenir la màxima higiene en aquests espais dins les accions de lluita contra la covid-19“. Gandia assenyalava que és una neteja que es realitza amb aigua a pressió i productes desinfectants, i que es du a terme tant a les zones pavimentades com al mobiliari urbà o zones concretes com els embornals, basses o fonts ornamentals.

La regidora demanava la col·laboració ciutadana “per tenir cura i mantenir tan nets com siga possible aquests espais, que són de totes i tots, per tal que els puguem aprofitar sempre el màxim possible i de la millor manera possible”. Al cas concret de les 6 àrees canines (Sant Rafel, Plaça Coronació, Recinte Firal, Plaça Vicent Rodríguez, Benarrai i Parc de Pere IV) Gandia incidia en què “tenir una mascota és tenir una responsabilitat, i tant a les zones canines com a la resta de zones verdes, parcs i jardins les persones propietàries han de replegar les necessitats de les mascotes”, recordant que no fer-ho suposa un incompliment sancionable de les ordenances municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − dotze =