25n
25N
25N

Ontinyent prioritzarà el pagament a autònoms i empreses durant els dies d’Estat d’Alarma

L’Ajuntament ajornarà el pagament dels tributs municipals a la ciutadania durant tot el temps que dure l’Estat d’Alarma

Ontinyent prioritzarà el pagament a autònoms i empreses durant els dies d’Estat d’Alarma
17/03/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha aprovat un paquet de mesures econòmiques per esmorteir els efectes de la pandèmia en l’economia local. Així, des de la Regidoria d’Hisenda s’ha donat instruccions al departament de Despeses perquè es prioritze el pagament a autònoms i empreses proveïdores durant els dies d’Estat d’Alarma. A més, seguint el decret del govern, s’ajorna el pagament dels tributs municipals fins que dure el període d’Alarma.

La regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix, ha llançat un missatge de tranquil·litat als proveïdors municipals i ha explicat que gràcies al dispositiu de teletreball posat en marxa en l’Ajuntament, que permet la tramitació i signatura online dels expedients «el funcionariat administratiu va a poder atendre estes qüestions des de casa sense cap problema, i fins i tot hem donat ordre de què siguen prioritaris estos pagaments». A més a més, de manera extraordinària, s’obri la possibilitat als proveïdors que habitualment presenten factures presencials de poder fer-ho a través del correu electrònic despeses@ontinyent.es

Per altra banda, Natàlia Enguix recordava que «com estableix el decret d’Alarma, el pagament de tots els tributs municipals es suspèn, com a mínim, durant el que dure aquest període», de manera que els terminis de pagament als que hagueren de fer front els i les contribuents s’ajornaran la mateixa quantitat de dies que perdure la situació decretada pel Govern d’Espanya. Enguix ha destacat «la importància d’atendre les conseqüències econòmiques de la situació generada pel Covid-19 amb responsabilitat per part de les administracions. La salut pública és la prioritat més gran que tenim ara, però en la mesura d’allò possible no hem de descuidar altres aspectes que afecten a les persones durant esta crisi», manifestava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 17 =