25n
25N
25N

Ontinyent presenta el programa anticovid "Queda't a casa" que impulsarà l'hostaleria, la cultura i l'esport de forma segura

La iniciativa planteja fomentar que la ciutadania es quede a casa al mateix temps que es dona suport a l’activitat econòmica dels diferents sectors implicats

Ontinyent presenta el programa anticovid "Queda't a casa" que impulsarà l'hostaleria, la cultura i l'esport de forma segura
28/01/2021 -

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, presentava aquest dijous el nou programa anticovid «Queda’t a casa», per fomentar que la ciutadania es quede al seu domicili al mateix temps que s’impulsa l’activitat econòmica a l’hostaleria, la cultura i l’esport, sectors que s’han vist greument afectats per les últimes restriccions autonòmiques en la lluita contra la Covid-19.

Jorge Rodríguez destacava que «perquè siga eficaç, la resposta a la pandèmia de la Covid-19 ha de ser conjunta, permanent i coordinada», i que més enllà de les xifres dels contagis, «el que volem posar de manifest hui és la necessitat de redoblar esforços, augmentar encara més la prevenció i sobretot, demanar a la població que es quede a casa i evite al màxim els contactes socials». Davant aquesta situació, des de l’Ajuntament s’ha creat Queda’t a Casa, «un programa amb el qual volem acompanyar a la ciutadania en aquests dies tan durs i, al mateix temps, ajudar a sectors que estan en una situació delicada».

En la part relativa a l’hostaleria «Queda’t a Casa» inclou la iniciativa «l’Hostaleria d’Ontinyent t’ho porta a casa», que es posa en marxa des de l’Ajuntament en coordinació amb l’associació d’hostalers AHVAL. Amb ella es difondrà a les xarxes socials municipals i als mitjans de comunicació un llistat amb el contacte i dades dels establiments que aquests dies ofereixen el servei de menjar a domicili, llistat que es podrà consultar també mitjançant un QR o accedint a la web municipal, on s’ha activat un banner.

La segona part de la campanya, relativa a la cultura, inclou la represa de «OntiFest», el cicle de concerts en streaming impulsats des de l’Ajuntament durant el confinament de 2020, ara amb un format més treballat i amb una major qualitat tècnica. Així, es retransmetran diversos concerts setmanals cada dissabte a les 19:00 hores.

Finalment, també es fomentarà l’activitat esportiva amb el «Pla Esportiu OntiGym», que replega l’esperit del Pla Esportiu impulsat per la regidoria d’Esports per promoure l’activitat física durant el confinament, implicant ara als centres esportius i gimnasos que han vist interrompuda la seua activitat. Així, cada dia de l’1 al 18 de febrer, a les 19:00 hores, el Facebook municipal durà als domicilis la possibilitat de practicar esport a casa amb la guia de diferents professionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =