25n
25N
25N

Ontinyent potencia la mobilitat sostenible amb una nova convocatòria d’ajudes per fer elèctriques les bicis urbanes

Ontinyent potencia la mobilitat sostenible amb una nova convocatòria d’ajudes per fer elèctriques les bicis urbanes
09/07/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha llançat una nova convocatòria de subvencions per a la compra de bicicletes elèctriques i per a l’adquisició de kits de conversió de bicicletes urbanes en elèctriques. La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, explicava que “els Governs de Jorge Rodríguez han fomentat sempre la mobilitat sostenible, però ara estem fent una aposta més intensa si cap per la bici, perquè considerem que és un moment clau per avançar en el foment del mitjà de transport econòmic, accessible, saludable, individual i no contaminant per excel·lència”.

Per això, afegia la regidora, “anem a posar en marxa enguany un servei de préstec de bicicletes elèctriques; hem instal·lat 23 aparcabicis per tots els barris; anem a fer reduccions de velocitat del trànsit viari, estem per a la creació de carrils bici i ara aquesta nova convocatòria de les ajudes municipals a la compra de bicicletes i kits de conversió de bicis en elèctriques”, assenyalava. La convocatòria d’ajudes contempla bonificacions de fins a 300 euros per a aquells que compren kits de conversió de bicicletes urbanes en elèctriques; fins a 300 euros per la compra de bicicletes elèctriques; i fins a 100 euros per la compra de bicicletes urbanes. L’import màxim serà de fins al 50% del cost de compra de l’objecte, que podrà haver estat adquirit des de l’1 de gener de 2020.

Podran sol·licitar aquestes ajudes les persones físiques empadronades en Ontinyent que no hagen sigut beneficiàries d’aquestes subvencions als 2 exercicis anteriors; a més no pot beneficiar-se més d’una persona de la mateixa unitat familiar, ni tampoc sol·licitar-se més d’una subvenció per persona. El termini de sol·licituds estarà obert fins al 21 d’agost del 2020. Una vegada el consistori valore les sol·licituds, aquells que obtinguen la subvenció hauran de presentar les factures de compra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 5 =

museo prehistoria