25n
25N
25N

Ontinyent posa en marxa una escola municipal de tennis per a majors de 55 anys

“Majors Actius” amplia l’oferta d’activitats vinculades a l’activitat física amb un passeig saludable i dues jornades sobre com utilitzar el mobiliari urbà esportiu als parcs

Ontinyent posa en marxa una escola municipal de tennis per a majors de 55 anys
28/02/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el període d’inscripcions per a la nova Escola Municipal de Tenis per a majors de 55 anys. Es tracta d’una iniciativa de les àrees d’Esports i Política per a les Persones, i que està inclosa dins la programació semestral de “Majors Actius” que organitza el consistori.

El regidor de Majors Actius, José Rafael Sanchis, manifestava que aquesta escola “forma part de la nova programació de Majors Actius, amb la que a més de mantenir l’oferta d’assistència a viatges o esdeveniments culturals, volem aprofundir en el foment de l’activitat física per afavorir un envelliment saludable entre la població”. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que aquesta escola municipal de tenis “és un projecte innovador que podem anar ampliant amb escoles municipals per a majors en altres modalitats com la pilota o els escacs, perquè adequant la modalitat a les diferents franges d’edat, els beneficis de la pràctica esportiva pot ser aprofitada a totes les etapes de la vida”, manifestava.

Les inscripcions a l’Escola Municipal de Tenis estan obertes, són gratuïtes i es poden fer cridant al telèfon 674753038. Les classes, en sessions de 60 minuts per a un màxim de 10 persones, es faran al Poliesportiu Municipal cada dijous a les 10:00 hores des del 2 d’abril al 25 de juny, excepte el 9 d’abril. A banda d’aquesta, altres activitats incloses a la programació semestral de “Majors Actius” que fomenten l’activitat física són el passeig saludable pel riu Clariano que tenia lloc aquest dijous 27 de febrer, la “Cursa de la Dona” del 8 de març: o les jornades sobre com utilitzar el mobiliari urbà esportiu als parcs que tindran lloc el 12 de març al parc de Benarrai i el 26 de març al Parc de les Boles, a les que es poden fer inscripcions al mateix telèfon.

La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Paula Soler, destacava que des del Govern d’Ontinyent “treballem la transversalitat en la gestió de les diferents àrees per aconseguir els màxims beneficis per a la ciutadania. Majors Actius és també una mostra d’aquesta manera de treballar, coordinant l’acció conjunta de diverses regidories, ja que a més d’incloure activitats esportives, també posem a l’abast dels i les majors activitats culturals, turístiques o mediambientals. De seguida presentarem noves iniciatives per atendre altres necessitats dels i les majors, persones amb les quals sempre estarem en deute com a societat i que en tot moment han de ser subjectes a tenir en compte per part de les administracions públiques”, manifestava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 10 =

CCCC
activem alfafar