25n
25N
25N

Ontinyent s'adhereix al pla d'ajudes de la Generalitat per a accions d'impuls al comerç local executades davant la Covid-19

Pablo Úbeda destaca l’esforç fet per l’Ajuntament amb l’aplicació del pla “Tornem Junts”, que inclou mesures de suport al sector com la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa”

Ontinyent s'adhereix al pla d'ajudes de la Generalitat per a accions d'impuls al comerç local executades davant la Covid-19
21/10/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent s’acollirà a la convocatòria d’ajudes autonòmiques publicades aquest dimecres per la Generalitat Valenciana, per donar suport a accions d’impuls al comerç local ja executades davant la Covid-19, per import de fins al 90% de les despeses justificades, amb un màxim de 300.000 euros.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, valorava positivament la convocatòria realitzada des de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i destacava que l’Ajuntament “no perdrà cap oportunitat d’aconseguir suport econòmic davant les despeses fetes als últims mesos des del consistori per reactivar l’economia local. L’esforç és important, i estarem atents a totes les possibilitats de finançament que òbriguen les administracions superiors”, assenyalava.

En aquest sentit, Úbeda posava en relleu el volum del pla “Tornem Junts”, que es va posar en marxa en abril per mobilitzar un total de 8 milions d’euros abans de final d’any, incloent-hi pel que fa al sector de comerç, hostaleria i serveis la posada en marxa de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa”. Al marc d’aquesta campanya, al seu torn s’inclou la distribució dels xecs consum “Tornem Junts” als quals l’Ajuntament destina 500.000 euros de fons municipals de manera directa.

Pablo Úbeda explicava que “aquestes i altres accions desenvolupades no podien esperar que les administracions superiors articularen ajudes. Les vam executar com més ràpidament millor, i ara esperem que el Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana complisquen amb els anuncis d’impuls a l’economia i suport als municipis, i puguem accedir a ajudes i subvencions per repartir l’esforç que fins ara hem realitzat administracions locals com la nostra”, concloïa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =