25n
Orgull
Orgull

300 escolars participen al Poliesportiu d'Ontinyent en la cloenda dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

300 escolars participen al Poliesportiu d'Ontinyent en la cloenda dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana
15/06/2021 -

Al voltant de 300 escolars dels centres educatius d’Ontinyent es donaren cita el passat dissabte al Poliesportiu Municipal de la ciutat per tal de participar en la cloenda dels XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, una activitat de caràcter esportiu i educatiu, amb la qual es vol completar el programa escolar per mitjà de la pràctica de l’esport.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Oscar Borrell, destacava la importància de l’esport per tornar a la normalitat “en un any marcat per la pandèmia que va provocar la suspensió de la competició des de desembre fins abril per la COVID-19”. De fet, la competició es va haver d’estructurar per a poder finalitzar la fase final al mes de juny. Enguany, tot i les dificultats, “s’ha pogut reiniciar els Jocs Escolars gràcies a les ajudes que s’han rebut per a fer esport en els col·legis com a activitats extraescolars des de la Generalitat Valenciana, dins de les ajudes a activitats extraescolars que gestiona la regidoria d’educació mitjançant els convenis amb les AMPES”, explicava.

Les jornades de cloenda han estat al Pavelló mantenint totes les mesures de seguretat amb distàncies i mascaretes per a fer un espai segur com ha estat en totes les jornades dels Jocs Escolars. La jornada incloïa també tot un seguit de partits de les diverses categories i seleccions de jugadors de les seues competicions, partits que tenien lloc tant al pavelló com a les pistes exteriors.

Borrell posava en relleu que els Jocs Escolars d’enguany “s’han convertit en una via de fugida d’aquesta pandèmia per als xiquets i xiquetes que han practicat esport tant en les activitats extraescolars com en la mateixa competició. Hem de recordar que l’esport ha estat una de les ferramentes que la societat ha utilitzat per estar millor i tornar a poc a poc a la normalitat”.

El regidor tenia paraules d’agraïment a les AMPES “per apostar aquest any per seguir amb les activitats extraescolars dins dels convenis amb l’Ajuntament”; per a les delegades, delegats, entrenadors i entrenadores “per la tasca que realitzen, i més enguany amb tots els plans de contingència que han portat a terme”; i per a les famílies, “per confiar en l’esport i en els Jocs Escolars municipals com a opció formativa i lúdica per als seus xiquets i xiquetes”, concloïa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 8 =