25n
25N
25N

Ontinyent organitza tres tallers dirigits a dones per adquirir competències digitals

Per a participar en el projecte de formació cal inscriure’s

El regidor de Promoción Económica, Pablo Úbeda

Ontinyent organitza tres tallers dirigits a dones per adquirir competències digitals
11/06/2019 -

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria de Promoció Econòmica ha organitzat tres tallers dirigits a dones perquè adquirisquen competències digitals i coneguen l’ús de ferramentes tecnològiques. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, ha destacat que els tallers programats “s’han dissenyat per impulsar la formació atenent un sector amb unes dificultats específiques per trobar feina com és el de les dones, per tal d’afavorir la seua ocupabilitat”, explicava.

El projecte compta amb una formació amb 3 itineraris disponibles: El primer d’ells, taller d’habilitats digitals bàsiques, tindrà lloc el 17 i 18 de juny. Les participants aprendran el funcionament bàsic d’un ordinador així com a gestionar el correu Gmail i ferramentes Drive.

El 19 i 20 de juny tindrà lloc el taller d’habilitats digitals per a la millora d’accés a l’ocupació on aprendran a elaborar currículum vitae i cartes de presentació, així com a registrar i buscar ocupació en diversos portals web. Aquest programa finalitzarà el 25 i 26 amb el taller d’habilitats digitals per a la millora de l’emprenedoria. Creació d’un blog en la plataforma Blogger així com comerç electrònic o ferramentes de gestió Google són algunes de les competències que les participants adquiriran en aquest taller.

Per a participar és fonamental inscriure’s prèviament, de manera gratuïta, a través de la web: https://ontinyent.portalemp.com/index.php o cridant al 96 291 82 27 (Oficina de Promoció Econòmica). Aquests tallers s’emmarquen al marc del programa “Digitalizadas” impulsat per la Fundación Cibervoluntarios, Fundación Mujeres i Google.org i que compta amb la col·laboració del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − onze =

escalante
Informacion coronavirus