25n
25N
25N

Ontinyent organitza un Fòrum Jove per augmentar la participació del jovent en les polítiques que l'afecten

La programació municipal de Joventut per a la recta final de l’any inclou una dotzena d’activitats d’oci, exposicions, cursos o tallers

Ontinyent organitza un Fòrum Jove per augmentar la participació del jovent en les polítiques que l'afecten
06/10/2020 -

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat un “Fòrum Jove” per augmentar la participació dels i les joves de la ciutat en les polítiques públiques de joventut. El Fòrum, que tindrà lloc el proper 30 d’octubre a les 19:30 hores a l’Espai Jove del carrer Joan XXIII, és una de les principals activitats incloses a la programació municipal de Joventut prevista per a la recta final de l’any inclou una dotzena d’activitats d’oci, exposicions, cursos o tallers.

El regidor de Joventut, Jordi Vallés, explicava que amb aquest fòrum, “volem fer partícips als i les joves de la nostra ciutat del disseny de les polítiques de joventut que aplicarem als propers anys, així com adaptar activitats i ajudes a les necessitats que ells i elles ens exposen”. Esta línia dona continuïtat a l’encetada per a l’elaboració del Pla Jove, que ja va comptar amb la participació de les i els joves d’Ontinyent “perquè creguem que és important escoltar-los per treballar junts en la millora de les seues condicions i oportunitats”, manifestava.

Al seu conjunt, la programació municipal prevista per als propers mesos inclou també altres activitats aquest mes d’octubre: el passat dia 3 es va fer una gimcana al passeig de Benarrai; on el dia 17 a partir de les 18:00h hi haurà activitats al skatepark; i divendres 23 d’octubre a partir de les 20h es farà una ruta literària a la vila. A més, el proper 24 d’octubre tindrà lloc a l’Espai Jove un Escape Room Literari Fórmula Secreta.

Al mes de novembre hi haurà també activitats, amb una ruta senderista i taller d’herbero (21 de novembre, adreçada a joves majors d’edat) i un curs online de monitor de menjador escolar el 9 de novembre, que serà impartir per Accent Escola d’Animadors amb un cost de 45€. D’altra banda, el 5,12 i 19 de novembre hi haurà un taller de com crear videojocs. Al desembre continuarà la programació amb una ruta fotogràfica (12 de desembre) i el 19 de desembre un curs d’iniciació al braille.

El regidor Jordi Vallés també anunciava que en aquesta programació per a l’últim trimestre de l’any es podrà veure l’exposició “No em toques el whatsapp” de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), que es podrà visitar des del 14 de desembre fins al 22 de desembre a la Sala Gomis. L’exposició a través de fotografies realitzades per joves i grups de joves pretén denunciar la violència i reivindicar el respecte entre dones i homes.

En aquest sentit, les persones interessades a participar poden inscriure’s enviant un correu a joventut@ontinyent.es, telefonant al 600 838 350 o de manera presencial a l’Oficina Jove situada a l’Aula 206 UNED Ontinyent (C/Ramón Llin,s/n) en horari de dilluns a divendres de 8h a 15h. Cal recordar que les activitats (a excepció de les assenyalades, com el curs de monitor escolar) són gratuïtes, i estan adreçades preferentment a joves entre 12 i 30 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

bombers
CCCC
bombers