caixa popular

Ontinyent ofereix ajudes per al transport universitari a l’alumnat que curse els seus estudis fora de la ciutat

Ontinyent ofereix ajudes per al transport universitari a l’alumnat que curse els seus estudis fora de la ciutat
05/09/2017 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ofereix per primera vegada ajudes al transport a tots els i les alumnes empadronats en la ciutat que estiguen cursant estudis universitaris en altres municipis. El termini per a presentar les sol·licituds romandrà obert fins al pròxim 29 de setembre. D’aquesta manera, els i les joves menors de 30 anys que estudiaren en qualsevol centre del sistema universitari valencià en el curs 2016-2017, i els seus centres adscrits, situats fora d’Ontinyent, podran acollir-se a una ajuda de 100 euros, fins a esgotar el crèdit disponible de 6.000 euros.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que “el Govern d’Ontinyent no deixarà de col·laborar per a facilitar l’accés de tots a la formació, també a aquells i aquelles joves que estudien altres titulacions externes a les del nostre Campus”. Borrell anunciava que aquestes noves ajudes continuaran en els pròxims cursos per als estudiants.

Les ajudes s’adjudicaran en règim de concurrència competitiva. Els alumnes i les alumnes hauran d’acreditar que han estat matriculats durant el curs escolar en almenys el 50% del curs lectiu de qualsevol estudi universitari fora d’Ontinyent, així com estar empadronats a Ontinyent amb una antiguitat mínima de 24 mesos.

Entre els mèrits i circumstàncies per a atorgar les ajudes, en la convocatòria figura la nota mitjana de l’últim curs acadèmic complet (fins a 3 punts), el coneixement del valencià (fins a 3 punts), coneixements d’idiomes comunitaris (fins a 1,5 punts), situació de desocupació de tots els membres de la unitat familiar (fins a 3 punts), no ser preceptor de cap prestació pública d’ocupació (fins a 3 punts), família nombrosa o monoparental (fins a 1 punt), discapacitat física o psíquica d’algun membre de la família superior al 33% (fins a 2 punts) i orfandat absoluta (fins a 2 punts).

Tant la instància com la informació completa sobre aquestes ajudes es poden trobar en el departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent i en la pròpia web municipal.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + onze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC