25n
25N
25N

Ontinyent millora el paviment de 10.000 m² de carrers i vials amb el pla "Tornem Junts"

Manuel Cuesta destaca que l’actuació pressupostada en 150.000 euros permetrà augmentar la seguretat i comoditat al pas de vehicles en zones molt transitades del nucli urbà

Ontinyent millora el paviment de 10.000 m² de carrers i vials amb el pla "Tornem Junts"
27/05/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent millorarà el paviment de prop de 10.000 m² de carrers i vials amb una actuació conjunta que afectarà diversos carrers i vies del nucli urbà i el disseminat. El regidor de Serveis d’Obres i Manteniments, Manuel Cuesta, explicava que “es tracta d’una actuació inclosa al pla municipal ‘Tornem Junts’ amb la que augmentarem la seguretat i comoditat de diverses vies públiques molt transitades de la trama urbana. Agrupar aquestes actuacions ens servirà per a reduir les despeses respecte a haver-les contractat per separat, podent així actuar en més espais”, assenyalava.

Les bases de licitació de l’obra publicada a la Plataforma de Contractacions de l’Estat estableixen un pressupost de 150.000 euros Iva inclòs, amb les que l’empresa que resulte adjudicatària haurà d’actuar en diversos espais determinats. Aquests seran un tram de l’avinguda d’Almansa comprés entre el carrer Sant Rafel i l’avinguda de la Diputació; la totalitat del carrer de l’Olleria; el tram del carrer de la Font de la Figuera comprés entre els carrers de l’Olleria i d’Aielo de Malferit; o un tram de l’avinguda de Francisco Cerdà, comprés entre l’avinguda de Daniel Gil i el carrer de Pius XII.

També s’actuarà al tram final del carrer Pius XII, entre les avingudes de Francisco Cerdà i Almaig; el vial de circulació del carrer del Músic Pérez Jorge; el tram del carrer de Fra Lluís Galiana comprés entre el carrer Pius XII i l’avinguda d’Albaida; el tram final del camí denominat de “la Senda dels Cinc Germans”; el carrer Alacant, així com les interseccions d’aquest carrer amb els carrers Artal de Foces i Carlos Díaz.

Cuesta explicava que “en lloc de demanar pressupost a la baixa, el que volem és actuar al màxim d’espais possibles amb aquesta partida, i per això al concurs contemplem que les millores siguen en forma d’ampliació dels carrers on actuar. En aquest sentit, els carrers que els informes tècnics han determinat que s’incloguen com a possibles millores són l’avinguda d’Almaig, el carrer Aielo de Malferit, el carrer Teodoro Mora i l’Avinguda Benicadell, per aquest ordre”, explicava.

En total, prop de 10.000 m² on es faran tasques com ara demolició de paviments antics; repavimentats; millora de l’adherència; sanejament; renovació dels passos de vianants elevats o alçaments de trapes. Les tasques de repintat de la senyalització horitzontal no s’inclouen en la contracta, ja que estarà a càrrec de l’empresa contractada per al manteniment d’aquests elements viaris. Les empreses poden presentar ofertes fins al pròxim 7 de juny, i una volta s’adjudique l’actuació, aquesta tindrà un termini d’execució de 2 mesos, durant els quals es coordinaran els treballs amb la Policia Local per minimitzar les molèsties.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =