25n
25N
25N

Ontinyent trau a licitació per 90.000 euros la millora i manteniment de la senyalització viària per augmentar la seguretat del trànsit

El regidor de Policia Local destaca que amb el nou servei es garantirà una millor visió tant nocturna com diürna

Ontinyent trau a licitació per 90.000 euros la millora i manteniment de la senyalització viària per augmentar la seguretat del trànsit
08/02/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a concurs públic la contractació del servei de conservació i nova instal·lació de la senyalització horitzontal de les vies públiques del terme municipal d’Ontinyent, per un pressupost de licitació de 89.528 euros anuals, IVA inclòs. La duració del contracte serà de 2 anys (prorrogables altres dos), amb un pressupost màxim total de 358.111 euros.

El regidor de Policia Local, Pepe Gandia, explicava que “la conservació i nova senyalització permetrà oferir una millor visió tant nocturna com diürna no sols del trànsit rodat sinó també dels vianants” perquè l’objectiu del “Govern d’Ontinyent és garantir la seguretat de la ciutadania quan es moga per Ontinyent” en àrees tan importants com els polígons industrials i centre urbà on existeix un major desgast de la senyalització, però també “als principals camins del terme municipal on un hi ha un gran nombre de vivendes, per assegurar un accés segur al veïnat que viu al disseminat”.

Les empreses interessades podran presentar les seues ofertes fins al 5 de març. Els treballs a realitzar, que s’ajustaran a les recomanacions establertes per la Comissió de Circulació i Transport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i seguirà l’establert a la Llei de Seguretat Viària, consistiran en el pintat de la senyalització horitzontal de les vies públiques incloent passos de vianants, bandes de detenció, simbologia de BUS, cedeix el pas, fletxes, STOP, vorades, illetes, etc. A més, la pintura a utilitzar serà amb base en resina acrílica, especial per a ciutat i una vegada estiga adjudicat el contracte l’organització dels treballs es realitzarà conjuntament amb la Policia Local per tal de garantir les menors molèsties possibles a la ciutadania.

Gandia recordava que la licitació d’aquest servei és molt important perquè “ens permet continuar fent d’Ontinyent una ciutat segura i còmoda per als vianants, on tothom circule amb facilitat i puga gaudir la via pública com a espai de convivència”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =