25n
Orgull
Orgull

Ontinyent inicia la millora de la pavimentació de 8 carrers amb una inversió de 150.000 euros

El regidor Manuel Cuesta destaca la necessitat d’unes millores que es desenvoluparan les pròximes setmanes sobre més de 10.000 m² de superfície als diferents barris

Ontinyent inicia la millora de la pavimentació de 8 carrers amb una inversió de 150.000 euros
15/07/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent iniciarà el dimarts vinent les tasques de millora de la pavimentació de 8 carrers i vials de la ciutat, amb una inversió total de 150.000 euros. Les obres, agrupades en el temps per reduir les despeses i optimitzar l’execució, es desenvoluparan fins al pròxim 2 d’agost i afectaran més de 10.000 m² de superfície on es faran tasques com ara demolició de paviments antics; repavimentats; millora de l’adherència; sanejament; renovació dels passos de vianants elevats o alçaments de trapes.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “es tracta de millores molt necessàries per a millorar la seguretat de circulació en carrers molt transitats tant per vehicles com per vianants”. En aquest sentit, s’actuarà a l’avinguda d’Almansa, carrer de l’Olleria, carrer Font de la Figuera, avinguda de Francisco Cerdà i carrer de Pius XII, carrer del Músic Pérez Jorge, carrer de Fra Lluís Galiana, Senda dels 5 Germans i Carrer Alacant.

En concret, les obres començaran el dimarts 20 de juliol amb el fressat i excavació al carrer Almaig i l’Avinguda Almansa. Durant el dimecres 21 de juliol, dijous 22 de juliol i divendres 23 de juliol continuarà amb l’excavació al carrer Almaig i l’estés de grava i saorra. Paral·lelament, s’iniciarà l’estés de grava i saorra al carrer del Músic Pérez Jorge.

Les intervencions es reprendran el dilluns 26 de juliol amb l’inici de l’excavació, estés de grava i saorra i el fressat en el carrer Francisco Cerdà i Pius XII. El mateix dilluns 26 de juliol, s’iniciarà l’asfaltatge del carrer Almaig i Fra Lluís Galiana finalitzant en aquests dos carrers la intervenció.

Dimarts 27 de juliol, continuarà l’excavació, l’estés de grava i saorra i el fressat al carrer Francisco Cerdà i carrer Pius XII. Així com el fressat de l’Avinguda Almansa i carrer l’Olleria. Durant la jornada del 27 de juliol s’asfaltarà el carrer Fra Lluís Galiana i Músic Pérez i Francisco Cerdà i Pius XII. Les actuacions es reprendran el dimecres 28 de juliol amb el fressat a l’Avinguda Almansa, Carrer l’Olleria, Carrer Font de la Figuera i Aielo de Malferit, així com l’asfaltatge del carrer Francisco Cerdà i Pius XII i Avinguda Almansa.

Pel que fa a dijous 29 de juliol, es procedirà al fressat del carrer Aielo de Malferit, carrer Alacant i perpendiculars de Teodoro Mora, així com Avinguda Almansa, carrer l’Olleria i la Font de la Figuera. Divendres 30 de juliol s’iniciarà l’asfaltatge al carrer La Fon de la Figuera, Aielo de Malferit, Alacant i adjacents així com els encaixos al carrer Teodoro Mora i Senda 5 Germans. Les obres conclouran dilluns 2 d’agost amb l’asfaltatge de la Senda 5 Germans i del carrer Teodora Mora.

Totes aquestes actuacions estan coordinades amb la Policia Local, qui procedirà a senyalitzar dins el termini i en la forma escaient els pertinents avisos i prohibicions relatius a l’execució d’aquestes obres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =