25n
25N
25N

Ontinyent inclou la col·locació de blocs de seguretat a la nova contractació de muntatge d'elements de festes

Els blocs de formigó “New Jersey” ja s’havien utilitzat els últims anys en moments com les festes de Moros i Cristians o la Fira de Novembre

Ontinyent inclou la col·locació de blocs de seguretat a la nova contractació de muntatge d'elements de festes
11/03/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a concurs públic el servei de muntatge i desmuntatge d’elements de festes, com ara el castell de festes, les barreres per al bou, tribunes, elements de protecció i banderes en columnes, entre d’altres.

La novetat a les bases publicades a la plataforma de contractació de l’estat és la inclusió de la col·locació dels blocs de seguretat tipus “New Jersey”. El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “es tracta del mateix tipus de bloc que hem utilitzat els últims anys en moments com les festes de Moros i Cristians o la Fira de Novembre. En vista de què el seu ús serà continuat en el temps, s’ha inclòs la seua col·locació en les bases per al concurs de la resta de serveis de muntatge i desmuntatge en festes, de manera que el seu ús siga menys costós per a l’Ajuntament”, manifestava.

Una altra novetat és la inclusió del muntatge i desmuntatge de les dues grans torres de fusta que es col·loquen a la part baixa de l’Avinguda Daniel Gil per engalanar el recorregut de les entrades de Moros i Cristians al mes d’agost. El pressupost base de licitació és de 66.428,54 euros anuals, per a un període de dos anys. Les empreses interessades podran presentar ofertes fins al pròxim dia 30 de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − nou =