caixa popular

Ontinyent impulsa la promoció de la festa a nivell internacional, la qual cosa facilitarà la consecució de la seua declaració com a Interès Turístic Internacional

Ontinyent impulsa la promoció de la festa a nivell internacional, la qual cosa facilitarà la consecució de la seua declaració com a Interès Turístic Internacional
22/08/2017 -

El Govern d’Ontinyent continua treballant per a aconseguir la declaració de les festes de Moros i Cristians com a Interès Turístic Internacional, tal com assegurava l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, en el passat acte de la “Publicació”. Per a aconseguir aquesta declaració, la regidoria de Turisme està treballant al costat d’una empresa de comunicació amb l’objectiu de divulgar de forma internacional la festa, ja que la difusió en mitjans de comunicació estrangers és un dels requisits necessaris per a açò.

D’aquesta manera del 24 al 26 d’agost, un grup de 7 periodistes internacionals viatjarà a Ontinyent per a conèixer les festes de Moros i Cristians i difondre-les en mitjans d’Uruguai, Romania, Mèxic, Canadà, França, El Líban, Xina i Brasil. En la seua visita, els periodistes cobriran l’Entrada de Bandes, l’Entrada Infantil i les Entrades Mores i Cristiana. A més visitaran altres atractius turístics de la ciutat d’Ontinyent i es reuniran amb l’alcalde i la Societat de Festers, una trobada que els servirà per a conèixer de primera mà el funcionament de la festa morocristiana.

El regidor de Turisme, Pablo Úbeda, declarava l’interessant de la repercussió que pot tenir per a Ontinyent que un grup tan gran de periodistes vaja a donar a conèixer la nostra ciutat en tants països diferents, tant per a atraure visitants com per a facilitar la consecució de la declaració de les nostres festes com a Interès Turístic Internacional.

A més, Jorge Rodrñiguez i el president de la Societat de Festers, José Rafael Sanchis, seran entrevistats durant les festes per l’emissora Radio Francia Internacional para al programa “Vida en el Planeta”.

Cal recordar que la televisió pública France 5 ja va incloure les festes de Moros i Cristians dins de l’espai “Echappées Belles”, un programa de referència en l’àmbit turístic i l’emissió del qual van seguir més d’un milió d’espectadors.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 3 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC