25n
25N
25N

Ontinyent fa efectiva la cessió del Xalet de les Boles com a nova base del SAMU

La Directora del Servei d’Emergències Sanitàries agraeix a l’Alcalde l’atenció a una demanda que millora les condicions del personal

Ontinyent fa efectiva la cessió del Xalet de les Boles com a nova base del SAMU
05/11/2020 -

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, lliurava aquest dimecres les claus del Xalet de les Boles a la Directora del Servei d’Emergències Sanitàries de la Conselleria de Sanitat, Begonya Arcos, per tal que aquest edifici municipal passa a ser la nova base del personal del SAMU a la ciutat.

Begonya Arcos, que acudia al costat de membres del SAMU i de l’equip directiu de l’Hospital d’Ontinyent, tenia paraules d’agraïment per a Jorge Rodríguez per la sensibilitat i efectivitat en l’atenció a una demanda realitzada des del seu departament que permetrà millorar les condicions del personal de l’ambulància d’atenció mèdica urgent, al mateix temps que permet guanyar espai a la zona d’urgències l’Hospital, al costat del qual es troba l’edifici cedit.

Jorge Rodríguez destacava la importància de “donar suport als serveis sanitaris i atendre les seues necessitats en allò que estiga a la nostra mà, a més en uns moments als quals el seu paper és fonamental”, en referència a la pandèmia de la COVID-19. L’alcalde agraïa a l’associació veïnal de Sant Josep i l’associació AMCA de malalts cardíacs, anteriors usuaris del local, “la seua comprensió davant la situació excepcional que estem vivint”.

El local, del voltant de 150m2, ha estat a més objecte per part de l’Ajuntament de diverses obres d’adequació que van estar explicades pel regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, obres executades en atenció a les necessitats expressades pel Servei d’Emergències Sanitàries, que permetran que el personal de guàrdia en l’ambulància dispose d’habitacions individuals, una cuina bàsica, una sala de lectura i dos lavabos. La cessió es mantindrà fins que el servei es trasllade al nou hospital ara en construcció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 16 =