25n
Orgull
Orgull

Ontinyent ha portat a 246 veïns a la platja amb un cost municipal de 270 euros durant aquest estiu

L’elevada demanda d'”Els diumenges a la platja” va obligar a duplicar el servei, que ha alcançat un 98% d’ocupació

Ontinyent ha portat a 246 veïns a la platja amb un cost municipal de 270 euros durant aquest estiu
05/09/2019 -

“Els diumenges a la platja”, la iniciativa impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent, ha permés 246 veïns i veïnes de la ciutat traslladar-se a la platja de manera autònoma. Els 5 autobusos extraordinaris comptaven amb un total de 300 places, sent l’ocupació del 98% i un cost per a l’ajuntament de 270 euros: “amb aquesta despesa mínima l’ajuntament ha donat la possibilitat d’anar a la platja a les persones que no tenen la possibilitat o la independència per a fer-ho”, ha assegurat la regidora de Transport, Inma Ibáñez, qui ha afegit que a més s’ha potenciat el transport públic sostenible com a alternativa als vehicles privats, assenyalava.

En concret, les eixides des d’Ontinyent (sempre a les 9.00 del matí, amb tornada a les 19.00 hores) eren els diumenges 4, 11 i 18 d’agost i l’1 de setembre, havent de prestar-se servei amb dos autobusos el diumenge 18 davant l’elevada demanda. “En tots els casos, cada persona usuària havia d’abonar un preu simbòlic de 5 euros pel trajecte d’anada i tornada, el que ha permés recaptar uns diners que han fet que el cost net per a les arques municipals haja estat reduït”, afegia Ibáñez.

A més, “Els diumenges a la platja” també incloïa el desplaçament d’un únic bus amb eixida des de Gandia per acudir a l’entrada de Moros i Cristians ontinyentina, que en aquest cas va servir per a dur a un grup de prop de 30 turistes en la jornada del 23 d’agost. Inma Ibáñez destacava que “en definitiva la resposta ha estat bona, l’havíem posat en marxa a manera de prova i davant la resposta favorable estudiarem reprendre’l amb possibles millores o ampliacions que anem a estudiar”, concloïa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 4 =