25n
25N
25N

Ontinyent forma als sues ciutadans en Educació Viària

Ontinyent forma als sues ciutadans en Educació Viària
15/11/2019 -

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la Regidoria de Transport Públic i Educació viària, organitzava aquest divendres una xerrada sobre educació al CRIS, el Centre de Rehabilitació i Integració Social, que atén a persones amb malaltia mental crònica.

La regidora de Transport i Educacióviària, Inma Ibáñez, explicava que amb el cicle de xerrades que s’estan organitzant “s’està tractant de formar a col·lectius especialment vulnerables davant els accidents de trànsit, com ara dones embarassades, les persones usuàries del CRIS o ciclistes, entre d’altres, a partir de plantejaments específics per atendre a cada sector respecte al seu comportament com a vianants, ocupants de vehicles o conductors i conductores”. A la xerrada d’aquest divendres es comptava amb la participació de José M. Valero, d’Associació d’Ajuda i Orientació als Afectats per Accidents de trànsit “Stop Accidents”, qui parlava en primera persona com a víctima d’un accident.

Inma Ibáñez, que felicitava els agents de la Policia Local que estan impartint aquestes xerrades “per la seua dedicació i esperit didàctic”, recordava que aquest diumenge 17 de novembre es commemora el Dia Mundial de les Víctimes de la Violència viària, que inclourà a la ciutat de València diverses activitats organitzades per “Stop Accidents” a les que assistirà la Regidoria. Coincidint amb aquesta efemèride, la regidora feia una crida a la reflexió sobre el sofriment de les víctimes dels sinistres vials i els devastadors danys personals i econòmics que els accidents de trànsit produeixen en la població mundial i la importància d’extremar la precaució i tenint un comportament adequat tant com a conductors, passatgers o vianants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − nou =