25n
25N
25N

Ontinyent finalitza les obres de reposició dels fanals artesanals danyats al Pont de Santa Maria

Ontinyent finalitza les obres de reposició dels fanals artesanals danyats al Pont de Santa Maria
20/08/2020 -

El Pont de Santa Maria ja compta amb l’enllumenat dels dos nous fanals artesanals que substitueixen els que van patir desperfectes a causa de la DANA del passat setembre. Els fanals col·locats aquesta setmana han sigut elaborats per dos operaris municipals amb experiència en el sector de la restauració que han aconseguit fer rèpliques tant en els materials com en els dissenys per substituir els caiguts pels efectes de les pluges.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, i el regidor d’enllumenat, Paco Penadés, coincidien en posar en relleu la dificultat de substituir els fanals que formen part d’un element amb valor patrimonial com és el Pont de Santa Maria. Tots dos agraïen la tasca dels treballadors responsables, que formaven part del programa d’ocupació per pal·liar els efectes de la DANA posat en marxa amb ajuda de la Generalitat a través del Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

Cada fanal està fet amb idèntic material i dissenys que els originals, i té una nova subjecció per evitar desperfectes o futures caigudes a conseqüència de forts vents. Els operaris van realitzar a més un total de 4 fanals de reserva per poder comptar amb material de reposició al cas de caiguda d’altres dels fanals originals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + onze =