25n
25N
25N

Ontinyent finalitza l'adequació del frontó vell com a espai de tir amb arc

L’alcalde i el regidor d’Esports visiten una actuació executada en dues fases que ha inclòs tasques de sanejament de la instal·lació, eliminació d’elements impropis, pintura, dotació d’equipaments de seguretat i adaptació de l’accés

Ontinyent finalitza l'adequació del frontó vell com a espai de tir amb arc
17/05/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ja ha finalitzat les tasques d’adequació com a espai de tir amb arc del frontó vell del Poliesportiu Municipal, convertit en una de les poques sales de tir a l’aire lliure municipals existents a la Comunitat Valenciana. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor d’Esports, Óscar Borrell, visitaven aquest matí els nous equipaments per a la pràctica d’aquesta modalitat, on assistien a una demostració de la mateixa per part de membres del Club de Tir amb Arc d’Ontinyent.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que “es tracta d’un espai que estava infrautilitzat, ja que comptem amb més frontons i en millors condicions, i que en reconvertir com a espai de tir amb arc ens serveix per a atendre una demanda històrica del club local, que a hores d’ara compta amb unes 40 persones afiliades, i també dotar al Poliesportiu d’unes instal·lacions amb què compten pocs municipis a la Comunitat Valenciana”, assenyalava.

L’actuació s’ha executat en 2 fases amb 30.000 euros de fons municipals del pla “Tornem Junts”, una primera fase executada per l’empresa Andrés García i una segona a càrrec de MetalSanz. Aquestes obres han servit per a eliminar la pintura i els badalls al mur, que s’han repintat; eliminar l’òxid a la xarxa metàl·lica; sanejament de les parets, eliminació d’elements impropis, millora d’un dels pilars i creació d’una rampa que permet l’accés a persones amb diversitat funcional i de vehicles de manteniment; i la dotació d’una tanca adequada a l’ús de la instal·lació i millores a la seguretat, per tal de fer possible la seua homologació tant per la Federació de Tir amb Arc com de la Guàrdia Civil.

Des del Club de Tir amb Arc, Gerard Soler tenia paraules d’agraïment per a l’Ajuntament “per posar al nostre abast unes instal·lacions com aquestes, a les que dona gust practicar el nostre esport en una ubicació privilegiada dins del Poliesportiu. Animem a totes les persones a les quals interesse aquesta modalitat a què es passen i proven de practicar-lo”, manifestava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + dotze =