25n
25N
25N

Ontinyent inicia la neteja dels habitatges de Cantereria perquè els tècnics avaluen el seu estat

S’ha disposat contenidors de ferro, fusta i fem als dos extrems del carrer per tal de facilitar la retirada ordenada de les deixalles

Ontinyent inicia la neteja dels habitatges de Cantereria perquè els tècnics avaluen el seu estat
16/09/2019 -

Els tècnics municipals de l’Ajuntament d’Ontinyent iniciaven aquest dilluns a primera hora del matí els treballs d’avaluació de l’estat de les cases del carrer de la Cantereria afectats pel desbordament del riu Clariano del passat dijous, a conseqüència de l’històric episodi de pluges registrat a la ciutat. Aquests treballs van aparellats als de neteja de les cases que estan sent coordinats pel regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta.

Per tal de facilitar la retirada de les deixalles, s’ha disposat contenidors de ferro, fusta i fems als dos extrems del carrer, per tal de facilitar la seua retirada de manera ordenada. Tal com va avançar l’alcalde, Jorge Rodríguez, el veïnat del carrer de la Cantereria podrà tornar a les seues habitatges una volta es garantisca la seguretat de les mateixes amb l’aval dels preceptius informes tècnics. Fins aleshores, l’Ajuntament manté les alternatives disposades per a les persones afectades, que inclou l’atenció integral a l’Alberg Perú. Posteriorment, aquelles famílies que no tinguen allotjament ni cap alternativa al mateix seran reubicades en habitatges de lloguer, els costos dels quals seran assumits inicialment per l’Ajuntament d’Ontinyent, fins que es confirme l’arribada d’ajudes d’altres administracions.

Desenes d’intervencions al nucli urbà i el disseminat

La brigada d’obres de l’Ajuntament d’Ontinyent acumula ja intervencions en més de 50 camins i ramals públics al disseminat, per tal de pal·liar els efectes de les intenses pluges dels últims dies. A hores d’ara 5 retroexcavadores continuen retirant fang i restes de despreniments sobre aquestes vies. Igualment, s’està actuant en altres punts del nucli urbà, com el carrer Enric Valor, en uns treballs als quals la brigada d’obres actua de manera coordinada amb l’empresa gestora del servei de neteja municipal, Urbaser.

Els parcs i jardins municipals també estan sent objecte de diverses intervencions, raó per la qual alguns d’ells continuen tancats a hores d’ara. Altres instal·lacions municipals com les biblioteques, el poliesportiu i els museus ja han tornat a obrir les seues portes. Els col·legis i instituts també han représ les classes, però no així el Campus Universitari, que continua tancat fins que la Universitat de València determine el contrari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

bombers
bombers