25n
25N
25N

Ontinyent protegeix els seus universitaris amb mascaretes del Clúster Tèxtil Sanitari

Ontinyent protegeix els seus universitaris amb mascaretes del Clúster Tèxtil Sanitari
17/09/2020 -

L’alumnat de les titulacions que s’ofereixen al Campus d’Ontinyent de la Universitat de València comença el curs 2020/2021 amb un regal de benvinguda d’especial utilitat als temps de pandèmia que estem vivint. La Fundació Universitària Campus Ontinyent està procedint al lliurament nominal a cadascú dels alumnes del Campus (i també al personal docent) al voltant d’un miler de mascaretes fabricades per empreses locals adscrites al Clúster Tèxtil Sanitari que promouen l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Associació d’Empreses Tèxtils ATEVAL.

L’Alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Universitària, Jorge Rodríguez, acudia aquest dijous al Campus per donar la benvinguda a l’alumnat del primer curs de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, una de les quatre titulacions del Campus, com també Infermeria, Administració i Direcció d’Empreses i Mestre/a d’Educació Infantil, va esgotar places amb una extensa llista d’espera. Tot l’alumnat d’aquestes titulacions, igual que el personal docent i l’alumnat major de 30 anys que cursa els estudis de “Unisocietat” reben una d’aquestes mascaretes per iniciar el curs. L’alumnat de primer curs, a més a més, ha rebut una agenda universitària amb informació pròpia del Campus.

Jorge Rodríguez, que acudia acompanyat pel regidor d’Educació Óscar Borrell i el Director del Campus, José Cantó, explicava que “és un inici de curs molt especial, al qual hem volgut donar la benvinguda a l’alumnat, explicar quines infraestructures i serveis tenen al seu abast, i tenir un detall des de la Fundació-integrada per la Universitat de Valencià, l’Ajuntament, Caixa Ontinyent, associacions empresarials i sindicats- amb el lliurament d’aquestes mascaretes, amb les que a més valorem la tasca de les empreses locals integrades al Clúster Tèxtil Sanitari”, assenyalava.

Les mascaretes compten amb les corresponents homologacions i certificacions assolides a través de l’Institut AITEX i estan ajustades a la norma UNE 0065:2020 per a mascaretes higièniques reutilitzables. Compten amb una etiqueta amb els distintius “Fundació Campus Ontinyent-Tèxtil Ontinyent” i es distribueixen en bosses on s’expliquen els mètodes de desinfecció a emprar per a netejar-les.

El Director del Campus, José Cantó, explicava per la seua banda que de manera prèvia a l’inici de curs, entre altres mesures s’han col·locat punts de distribució d’hidrogel a totes les aules i espais; les aules han distribuït les taules i cadires atenent les recomanacions de distància de seguretat, “i ara estem repartint aquestes mascaretes per a l’alumnat i personal docent per seguir potenciant la seguretat dels i les nostres alumnes, i que puguen acudir a les classes amb la màxima normalitat dins les circumstàncies anormals que estem vivint”, manifestava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + catorze =