25n
25N
25N

Ontinyent encomana milers de mascaretes a la indústria local per garantir l'abastiment

Ontinyent encomana milers de mascaretes a la indústria local per garantir l'abastiment
15/04/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha encomanat milers de mascaretes a la indústria local per tal de garantir l’abastiment dels efectius municipals i les persones que hagen d’eixir del seu domicili per anar a treballar durant l’Estat d’Alarma. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda ha explicat que amb aquesta mesura el consistori ontinyentí pretén assegurar «que en cas que les mascaretes subministrades pel Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana no cobrisquen les necessitats durant la crisi de la COVID-19, els efectius d’emergències i la gent no confinada puga accedir a aquestes mascaretes, al mateix temps que apostem per la producció a Ontinyent com a origen d’aquest material», manifestava.

Úbeda, explicava que encomanar aquestes mascaretes «made in Ontinyent» suposa així altre pas en l’aposta pel nou Clúster Tèxtil Sanitari que l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acordava aquests dies impulsar junt amb els màxims representants de la patronal tèxtil valenciana ATEVAL. En paraules de Pablo Úbeda, «encarregar aquestes mascaretes no sols ens permet atendre millor les necessitats de la ciutadania, sinó que tractem del fet que de la crisi puga sorgir una oportunitat de mantenir l’activitat econòmica i els llocs de treball a Ontinyent», manifestava.

El regidor afegia que «comptem amb una mà d’obra especialitzada i intensiva en una part fonamental del sector tèxtil com és la confecció, i volem aprofitar aquest potencial en un moment que pot ser clau», assenyalava. Úbeda incidia en la importància «de no perdre ni un segon per estar en la millor posició possible una volta finalitze la crisi sanitària i arribe la inevitable crisi econòmica mundial». Pablo Úbeda remarcava que «des del Govern d’Ontinyent apostem per plans i propostes serioses i no de cara a la galeria. Volem garantir les millors condicions de vida per als ciutadans i ciutadanes d’Ontinyent, i això es fa amb polítiques a mitjà i llarg termini, i no sols el curt, perquè això no ens portaria a cap lloc», concloïa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 20 =

bombers
Valencia activa