25n
25N
25N

Ontinyent executa obres de millora a l’IES Pou Clar i el CEIP La Solana per valor de 232.000 euros

Óscar Borrell destaca que les actuacions incloses al pla “Edificant” redundaran en un benefici pedagògic, de comoditat i de seguretat als centres

Ontinyent executa obres de millora a l’IES Pou Clar i el CEIP La Solana per valor de 232.000 euros
03/09/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat diverses obres de millora al CEIP La Solana i l’IES Pou Clar que està executant al marc del pla “Edificant”, que finança la Generalitat Valenciana i gestiona de forma integral el consistori ontinyentí. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que les actuacions, que tenen un pressupost global de 232.000 euros, iva inclòs, “redundaran en un benefici pedagògic, de comoditat i de seguretat a estos dos centres, al marc de l’aplicació d’un pla que apliquem atenent les necessitats indicades per la pròpia comunitat educativa per tal d’adaptar els col·legis, els instituts i el conservatori al segle XXI”, manifestava.

En concret, les obres a executar al CEIP LA Solana per un import de 82.038 euros Iva inclòs, inclouen la protecció dels pilars de l’accés al centre, la substitució de les portes de fusteria exterior i la reforma de les pistes esportives. A les pistes esportives, que també són emprades per a usos veïnals, s’intervé en la superfície d’aquestes, per a eliminar les clivelles i fissures mitjançant la realització d’una nova solera que permeta regularitzar tota la superfície, sobre la qual es realitzarà el paviment esportiu.

Pel que fa als 14 pilars del porxo d’accés principal, es cobreix la base circular en cadascun dels suports amb proteccions tubulars. Finalment, quant a la fusteria exterior, va a actuar-se en un total de 9 portes que tenen prop de 30 anys d’antiguitat, disposant-se una nova fusteria d’alumini reforçada per a augmentar la durabilitat, amb millor aïllament tèrmic i doble vidre de seguretat.

Les obres de l’Ies Pou Clar, amb un pressupost de 149.959 euros Iva inclòs, serviran per a reparar fissures existents a l’edifici de Formació Professional i reforçar el mur-voladís del trinquet, així com instal·lar radiadors amb més potència tèrmica. A més a més es canviaran elements de distribució d’aire als tallers de pràctiques, les rampes de regulació de gas a una de les calderes i s’instal·larà vàlvules termostàtiques i nous sistemes de controls en radiadors. Pel que fa a l’enllumenat, es crearan dos circuits independents del hall d’accés i el porxo exterior de l’edifici; i se substituirà els tubs fluorescents de les lluminàries per tubs LED. Igual que a la resta d’actuacions previstes al pla “Edificant”, tant a l’IES Pou Clar com al CEIP La Solana les obres van estar demandades i aprovades pels respectius Consells Escolars dels centres i en el Consell Escolar Municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − sis =

museo prehistoria
museo prehistoria