25n
25N
25N

L'Ajuntament d'Ontinyent crea dues escolleres de pedra al Camí de Mossén Conca per eliminar el perill de solsides

L’actuació de la regidoria de Camins es preveu que finalitze la setmana vinent i donarà pas a la reparació al ramal 4 del camí de La Ponseta

L'Ajuntament d'Ontinyent crea dues escolleres de pedra al Camí de Mossén Conca per eliminar el perill de solsides
13/04/2021 -

La regidoria de Camins de l’Ajuntament d’Ontinyent està duent a terme les obres de consolidació del talús d’un tram del Camí de Mossen Conca amb dues escolleres de pedra de grans dimensions. Es tracta d’una actuació pressupostada en al voltant de 40.000 euros cofinançada pel Ministeri de Política Territorial del Govern d’Espanya, al marc de la subvenció obtinguda per actuar en 7 camins que es van veure afectats per la DANA de 2019, per tal d’evitar nous problemes en episodis de fortes precipitacions.

El regidor de l’àrea, Manuel Cuesta, explicava que “les aigües procedents del Camí de la Garnatxa havien afectat aquest espai, que quedava en potencial perill de noves solsides, que ara podrem evitar amb aquestes escolleres amb les que volem afavorir un trànsit el més segur possible per al veïnat que circula per aquesta via”, assenyalava. L’actuació s’iniciava fa dues setmanes i encaren ja la recta final, i inclouen la creació d’una escollera de pedra de 20 metres de llarg per 7 d’alt i altra de 4 de llarg per 8 d’alt. Durant les obres, executades per l’empresa local Asfaltos Guerola, s’ha mantingut el camí obert al pas de vehicles, ja que no existeixen alternatives al mateix.

Al marc del pla de reparacions que està duent-se a terme amb l’ajuda obtinguda del Govern d’Espanya, la propera actuació serà al ramal 4 del Camí de la Ponseta, una via secundària que es troba tancada al trànsit pels desperfectes registrats per les precipitacions, i la recuperació de la qual permetrà fer més còmode i àgil el trànsit de vehicles en aquesta zona del disseminat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 3 =

museo prehistoria